Taylor'un niye bu kadar ön plana ciktigini anlayan var mi ? hani digerleri nerde. oraya cullen ailesi gitseydi keske.. iyi ki Cam varmis.serpil-hale-hande yazdı:
Seyrettim seyretmez olaydim. Senin dedigin gibi sanki basrol oyuncuusu gibi Taylor one gecmis konustu, CAMLE Rob en arkada kaldi.. Tam rob agzini acacakken adi sunucu lafa girdi..Cok sinirim bozuldu. Sunucu yu tun sunum boyunca bogma istedim zaten Ramon kilikli sey. :-x
Rob'iin paspalligi muthisti yalniz. Sibelin dedigi gibi insaattan kacmis gelmis gibi bir hali vardi..Kristenin elbisesi de annesinin giymedigi bir elbise gibi emanet emanetti. Iclerinde en cocol olani kabullenemesem de Taylordi.
Taylor konusmaya baslayinca hemen onun arkasina saklanip sessiz kahkaha atan Rob ve Cam'e ne diyorsunuz Comic Con'da da aynisi vardi.
ama cocugun hakki gerci digerlerinin sesi titriyor kalabalik karisinda, Kristin ve Robert masa olmadigi icin saklanamadilar.. seyircilerin onlara bakisida ilginc, kiskanildiklari cok belli.
ben kiyafetlerini cok begendim, Robert ve Kristin cok uyumlu renkler secmisler, anlastialr mi acaba Kritsin'in saclarida Robert gibi pasaklanmis,.. bu kesinlikle yeni trend millet..