Dün bizim sitede bir komşumuzun başından geçen bir olaya şahit oldum ve çok üzüldüm, sizinle paylaşayım istedim.
Bayan amerikalı, bay türk. İki çocukları var, ilkokul çağlarında ..
Bayan gerçekten yüzü çok hoş sarışın mavi gözlü ve kocasıyla aşk evliliği yapmış. Fakat iki doğumdan sonra kadın çok kilo almış ve vermek için de bir çaba göstermemiş (bu arada 36 -37 yaşlarında).
Bir gün adam kalp rahatsızlığı geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Bayan eşinin yanına koşturuyor doğal olarak ve gittiğinde eşinin odaya girmesini istemiyor adam, neden mi aylardır hayatında olan ikinci kadın başucunda çünkü.
Bu arada bizim komşu bayan çocukları alıyor ve eşinin terk edip Amerika'ya dönüyor. Tabi bu arada neden diye sorguladığında, adam çok kilo aldığını ve ona artık hiç çekici gelmediğini söylüyor.
Bu arada bayan Amerika'ya gittikten sonra, adamın kız arkadaşı geliyor ve birlikte yaşıyorlar, bilmiyorum belki de evlendiler ...
Bir an şunu düşündüm, bir gün eşiniz size çok kilo aldın, artık benim ilgimi çekmiyorsun dese siz ne yapardınız?
Ya da kendi kendime soruyorum, bu bayan niye hiç çaba göstermedi diye?
Ve yine sorguluyorum, erkek için kadının kilo alması bu kadar kolay bir aldatma sebebi mi diye?