Emre tabii,ben doyumluyumdur
Ya arkadaslar hata ettim,ettik galiba bu cocuk mutlu olsun diye herseyi herseyi gucumuzun yettigi yapioruz,ypmmak lazim ama galba...
Simdi yasadigimiz ulke itibariyle,hos turkiyede de artik buyuk sehirler boyle,eglence demek para demek...
Hic off demeden sirf emre eglensin arkadaslariyla olsun diye haftada 1 2 kez oyun yerleri var birakiyoruz arkadaslariyla ama dusunun icinde ziplama ,tirmanma yerlerinden tutun,kum havuzuna,bilgisayardan playstationa ve hatta kucuk marketciklere,camasir odalarina kadar oyun kurabilecekleri hersey var...
Ceplerien para da koyuyoruz canlari pamuk seker su bu isterse aliyolar,yemeklerini goturuyoruz acikinca...
yani cennet gibi bi yer bana sorarsaniz,ben kucukken boyle bi yer gorsem dusup bayilirdim
Neyse oyle ucuzda degil tabii bu kadar hizmet ama hani 40 derecede disari cikaramiycamiz icin mecbur yapiyoruz.
Ev bulusmlari yapiyoruz bunun disinda...
Gecen gun o dediim yerde 5 saat oynadilar sonra arkadasimin esi geldi cocuklari topladi parkagoturdu aksam ustu,bir 5 saat te orada oynadilar,adamcagaz emreyi ata bile bindirmis yani bi dedigini iki etmemis
Ama emre bunca seyin ardindan almaya gittigimde arkadaslarinin evine gitmiyor diye bana nasil saldirdi anlatamam,adamcagazin aldigi pamuk sekeri yere atti ustunde tepindi tesekkur etmek yerine :-x
Agladi zirladi,siz ebni hep uzuyosunuz diye ama sonra ozur diledi,neysee.
Dun yine bulsumak istedi tabii,olmadi herkesin ayri plani vardi.Biz adik babasiyla jetonlu oyun yerine goturduk 1 saati askin oynadi,ordan pizza istedi goturduk,eh fena degildi eve geldik.
Bugun yine basladi ben bulent amcalarla buluscam diye,neyse sansimiza aradi onlarda sinemaya gidiyoruz emrede gelsin diye.
Neymis efendim olmazmis o bowling istiyomus
Hem gitmedi hem burnumzudan getirdi,tum koltuklari alt ust edip yerlere att minderleri,benim isteklerim olmuyor diye ziril ziril zirladi :-x
Ya oyle sinir oluyorum ki su hallerine
Ulan bizim hicmi istegimiz yok ayii.
Sanki sadece onu eglendirmek icin gelmisiz dunyaya.
Hayir birde varsa yoksa o arkadaslari bizle bisey yapmaktan keyifte almiyor,tamam yasi geregi arkadas istemesi normal ama yaratamam ki arkadas,hamurdan mi yapim ben :-x
Bize o kadar eziyet ediyorki anlatamam,bizimle gittigi her yerde mizik mizik
bizi sevmiyo mu ne :roll: