İki üst katımda oturan komşum(komşum değil dostum,kardeşim)
7 Aylık hamile.1saat kadar önce.Kızı beni aradı "pınar teyze koş annem düştü" diye.Nasıl evden çıktım,iki katı nasıl çıktım bilmiyorum.

Yerde yatıyor,sandalyeye çıkmış dolabın üstünden birşey almaya kalkmış.Halbuki ben ona dedim ne olursa olsun bir şey lazım olursa çağır beni diye Hemen eşini aradık,ben götüreyim diye düşündüm ama elim ayağım titriyor,eşim iş yerindeü, batuhan'ı da bırakacak kimse yok.Zaten arkadaş da ambulans gelsin yürüyemeyeceğim dedi.Neyseki kocası,annesi babası geldiler.Ama onlar gelene kadar yaklaşık yarım saat hem ona hem kızına moral vermeye çalıştım.

İlayda yavrum çok korkmuş "kardeşime birşey olmaz değilmi pınar teyze diye sorup ağladı durdu Arkadaşım iki sene önce bir bebeğini daha kaybetti,kistten dolayı düşük yapmıştı.Allahım ya bunu da kaybederse bunu düşünmek bile istemiyorum.Ona moral vermek için elimden geleni yaptım.Sıktım sıktım kendimi ağlamamak için,taki onları asansöre bindirip kapıyı kapatınca....

Naz,bebeğim ne olur sıkı sıkı tutun anneciğine, herşeyin hazır yatağın,çeşit çeşit kıyafetlerin,pusetin,herşeyin hazır.Ne olur anneciğini üzme....
Allahım sen arkadaşıma ve bebeğine yardım et....
.................................................. ......

Hayırlı haberi aldım çok şükür.İkisi de iyilermiş,arkadaşımda düşme esnasında aldığı darbelerden dolayı ağrılar varmış sadece.Önlem olması açısından serum takmışlar.İyi dileklerini ve dualarını ileten arkadaşlara çok teşekkür ederim