herkese merhabalar
benim kizim 3,5 yasinda 2 ay oldu krese baslayali bizim sorunumuz oncelikle yurtdisinda oldugumuz icin dil problemiydi. simdi yavas yavas ingilizceyi anlamaya hatta konusmaya basladi ama hala her sabah bugun okula gitmeyelim krizini ve aglamalarini yasiyoruz. benim cozebildigim kadariyla okulla ilgili hic bi sorunu yok okuluda ogretmenlerinide seviyor hicbir olumsuzluktan bahsetmedi ama benden ayrilmak istemedigi icin okulada gitmek istemiyor. onceleri okulda bir odada onu bekledigimi soyluyordum cunku sinifin kapisinda onu beklememi istiyordu simdi artik arabada bekledigimi soyluyorum ama yinede sen beni beklemiyorsun diye okula gitmek istemiyorum diyor keske annelrde sinifa girebilse diyor. biliyorum arabada bekledigimi soylememem lazim ama eve dondugumu soylersem daha da kotu olacak bana bu kadar bagli olmasini istemiyorum ne kadar aglasada mutlaka goturuyorum bugun pijamalariyla kucakladim cikardim evden arabada giydirdim ustunu. bide hergun bak okulda agliycam diye tehdit ediyor bende hergun yanina pecete veriyorum aglarsan bunlari kullan diyorum aglama desem hemen aglamaya basliyor. bende laf degistiryorum daha baska ne yapabilirim bilmiyorum okulda dil probleminden dolayi arkadaslariylada pek oynayamadigi biliyorum ama yinede gecen gun ilk defa okulun bu kadar eglenceli olabilcegini hic dusunmemistim dedi cok sevindim. ozellikle yurtdisinda yasayan ve annesine bagli cocuklari olanlar lutfen bana bi akil verin artik nasil davranmam gerektigini anlayamiyorum . birde zaten uykumuz hep problemliydi simdi iyice problem aksamlari uyumak istemiyor gec ytiyor hatta siziyor ama yinede sabah erken kaldiriyorum boyle uykusuz oldugu zamanlarda evde basliyor aglamaya ama uykusunu alip kalkmissa sadece okulun kapisinda birakirken agliyor daha dogrusu taklit yapiyor gozunden yas bile gelmiyor zaten ogretmenleri ben gidince sustugunu soyluyorlar. sabah okul var erken yat desem inadindan yatmiyor aksamlari nasil erken yatiricam daha dogrusu uyumasi gerektigini nasil izah etmem gerekiyor cunku uyku desem daha inatlasip daha gec saatlere kadar oturuyor. cocuk buyudukce derdide buyurmus dogruymus ama yinede iyiki hayatlarimizda varlar herkese simdiden cevaplari icin cok tesekkur ederim