Birincisi;
15 güne kadar lojmanlara taşınacağız arkadaşlar. Lojman olması sebebiyle insanlar her ne kadar kendileri otursa da giderken bayağı bakımsız bırakarak gidiyorlar.
Burada binalarda yerler genellikle karo. Sebebi de çok sıcak olması ve sürekli yıkamaları. Böyle bir duruma alışkın olmadığımız için yerleri mineflo kaplatmayı düşünüyoruz. Ancak; burada sadece serfloor mağazası var ve neredeyse ufak bir lojmanın maliyeti süpürgelikler hariç 700 YTL civarında tutuyor. 2 sene önce İstanbul'da lojmanlarda koskaca lojmanı 100 YTL'ye kaplatmıştım. Ve ürünleri Unkapanından almıştım.
Acaba diyorum, Unkapanında çalışan,tanıdığı olan yada sürekli alış veriş yaptığı mağazada tanıdığı olan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
İkincisi;
Yakında lojmana taşınacağımız için oğlumuza söz verdiğimiz genç odası takımını dün satın aldık. Kemik ve Orange ağırlıklı. Nevresim takımıda fıstık yeşili ve orange ağırlıklı olduğu için oğlumun odası fıstık yeşiline boyanacak.
Salondaki koltuk takımımızı değiştiriyorum ama henüz Sedef'in haberi yok. Sürpriz yapacağım. Ancak; koltuk takımında istediği renkleri bir şekilde öğrendim ve bugün öğlen siparişini vereceğim. Koltuk takımları lila ve pembe karışık olacak. Yemek odası takımımız eskitme boyalı ve sandalyelerin kumaşı bordo.
Şimdi; salon, yatak odası, ara hol, mutfak, banyo ve tuvaleti hangi renklere boyayalım. Fikirlerinizi almak istedim.
Şimdiden teşekkürler.