MERHABALAR, çok moralim bozuk...
Dün tek tatil günümde çok güzel şeyler hayal etmiştim Malesef tam tersi oldu...
Canım kızım prensesim iki yaşında ve sabahtan beni çıldırtmaya başladı ne yaparsam ağladı kızdı duyan komşular herhalde dövüyorum sanmıştır. NAsıl ağlıyor anlatamam size sırf ağlamak için bana öfke kusuyor ne yaparsam yapayım ne kadar yalvardımsa olmadı bile halıya önce küçük sonra da büyük olmak üzere yaptı... halbuki tuvaletimizi öğrendik. ayakkabılarını yapma dedikçe evin hertarafına sürdü en son hadi annecim bak sadece üstümüzü giyelim parka gidicez dedim giyinmedi çıplak çıkacakmış. izin vermeyip hayır deyince iyice çıldırdı bana vurmaya ve deli gibi ağlamaya başladı. ve iite o sırada olanlar oldu. çıldırdııım. sinir krizi geçirdim bağırdım öfkeme engel olamadım üstümü başımı parçaladım ve ağlamaya başladım... ve zavallı canım prensesim çok korktu geldi öpmeye Annecim diye ağlamaya başladı ben annem yapma ne olur ben sana ne yaptım niye böle yapıyorsun gibi aptalca sorularım karşısında bana sarıldı ve sonra giyinip parka gittik ama hala içimden çıkmıyor şimdi işyerindeyim ve sabahtan beri kendimi veremiyorum. gece de uyuyamadım içim acıyor yani....
umarım kızım annesinin çıldırdığı bu anı unutur ve onda kalıcı bir etki yaratmaz.
NE YAPABİLİRİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.