Geldim işte bak canım önce patates,havuç ve pirinç,zeytin yağı azıcık tuz ve su,bunları bir tencerede kaynat ve ister çatalla ez,ister blendrdan geçir yedir.kızım 2 yaşına girdi halen gergün yemeğin yanına bir çeşit çorba yaparım ona.ŞİMDİ YAZACAKLARIMIDA KAFANA GÖRE YAPAR DENERSİN.pirinç,havuç,tavuk biraz tuz ve z.yağı,çorba yap blendrdan geçir.-Ispanak,bulgur-.-Brokoli,pirinç,havuç.-Taze fasulye,domates,kuru soğan.- patates,kurusoğan,domates- Kırmızı et,patates,soğan- kıyma,kabak,bulgur- yani ben bunları sırasıyla yapıyorum umarım anlayabilmişsindir.Kızım 18 aylık oluncaya kadar katı yiyecek yemedi,bende etini,kıymasını çorbalarına karıştırarak yedirdim ki vitamin alsın diye.Günde 3 çeşit çorba yaptığımı bilirim.Şimdi senin bebişin küçük,et yedirme daha ama bir kaç ay sonra başla,galiba 8.ayda başlanıyor ete.Birde çorbalarına mercimek,nohut falanda ekleyebilirsin biraz daha büyüyünce,kızımın gaz sorunu bitmediğinden ben pek yedirmiyorum mercimek türü şeyler.Sana kolay gelsin.Umarım anlatabilmişimdir.