İşle ilgili epeydir sıkıntılı bir dönem yaşıyorum. Bu arada annem hastanede yatıyor ve babam da inatla kendi evinde oturuyor. Akşamları anneme hastaneye, oradan da babama uğruyor en son 10 gibi eve varıyorum yorgun ve sinirliyim

dün öğleden sonra, kıvança sinirlendim ve imdat diye bağırıp evden kaçıp, kafa dağıtmak için kuaföre gittim. Döndüğümde evde bir hareketlilik filan. Kıvanç açtı kapıyı telefon da çalıyor bu arada "anne....annesi arıyor" diye ama korkulu filan.

Ne oldu demeye kalmadı açtım telefonu, kıvancın bir kız arakdaşının annesi. Bir kaç gün önce msn'de kızına ayıp laflar ettiğini söylüyor. Şaşırdım, şok oldum öyle bir çocuk değildir ama lütfen o yazıları bana mail atın konuşayım dedim. Hanımın da konuşması aslında olumlu (kıvancı severim ama arkadaşlarından etkilenmiş olabilir filan diyor) ama sonuçta ben beynimden vurulmuşa döndüm. Bu arada kızın babası da kıvancın msn'sine o kız gibi girmiş, bişeyler söylemiş bizim baba da yanlış adres, benim oğlum böyle bişey yapmaz demiş, kesmiş atmış. Hemen açtım onun bilgisayarından geçmişe 1 yıllık yazıyı okudum. Öyle bir konuşma yok. Aradım tekrar ben bulamadım lütfen gönderin diye. Biz dışarıdayız, dönüşte yollayacağım dedi. Saat akşam 11 de aradı ve o yazıları yazan kıvanç değilmiş dedi.

Sonuç olarak babası oğluna benden çok güvenip,inanıyor ve daha iyi tanıyor