Arkadaşlar hazar dün geceyi çok huzursuz geçirdi döndü dolandı yatakta uyudu evet ama kıpır kıpır

sabah uyandı aa bi baktım cayır cayır ateşini ölçtüm 36.5 allah allah bana öyle geldi herhalde dedim ama akşama kadar hep sıcak geldi alnı bana

9 da yatmıştı bu akşam ama bi su istedi bi çiş dedi bi anne sırtımı ört dedi yine uyku saçma sapan oldu anlayacağınız

bu arada anne baksana bacağımı sivrisinek ısırmış dedi baktım hakkatten kabarmış gel dedim krem sürelim salonda ışığın altında bi baktım bacakta 3-4 yerde var aynı kabartıdan sonra anneme sordum soy bakalım dedi

şimdi görüntü şöyle:

vücudun muhtelif yerlerinde 10-15 civarı kırmızı sivilce büyüklüğünde şişlikler

buna ilave olarak da 5-10 tane de sinrisinek ısırığı gibi renksiz kabarmalar var

bu arada şubat tatilinde kuzenim gelmişti istanbul dışından 5 gün olmuş su çiçeği geçireli(dediğine göre yani) kızın yüzü her yeri beyaz kremle nokta noktaydı ve doktoru artık bulaşmaz dedi diye ve de güvendiğimden 1 hafta gece gündüz oynadılar hazarla

acaba su çiçeği midir gerçi ben su çiçeğini içi su dolu kabartılar olarak hatırlıyorum ama öncesi böylemidir ya da kızamık mıdır ya da ne olabilir

ateşi yok bu nedenle acile falan gitmek istemiyorum sabah kendi doktoru görsün

bu arada da meraklardayım tabi fikri olan varsa yazsın lütfen