Bayramın 2.günü erol selin kayınvalide ve kayınpeder ile birlikte erolun halasına beykoz paşabahçeye gittik..
evleri tam denizin karşısında tepede çok güzel bir yerdeydi halanın..temiz hava aldık bol bol denizi ve boğazı seyrettik
harika bir gün geçirdik...
saat 6'da çıktık yola..köprü şansımıza boştu..kayınpeder bastı gaza rahat rahat geliyoruz...derken ...!!!
bizi eve bırakmak için evimizin olduğu yere geliyorlardı..
babam sivas'tan geleli 1 hafta oldu..o hala kendini sivas'ta zannettiği için ne sağa ne sola bakıyor direk basıyor gaza gidiyor...onların olduğu yer fazla kalabalık değil....

erol bizim evin olduğu sokağı tarif etti..babamda tam dönüş yaparken..karşıdan gelen minübüsü fark edemedi..erolun"baba minübüs" demesi ile kayınpederin gaza basması minübüsünde frene basması aynı anda oldu..
es kaza babam gaza yüklsenmese minübüsçüde acı acı fren yapmasa minübüs tam arabaya ortadan çarpacaktı..arkada oturan ben,selin ,kayınvalidem kesin ölmüş;erol ve kayınpederde ağır yaralı olarak hastanede( belki onlarda ölmüş olurdu ) olacaktık..
inanın büyük bir kaza atlattık..
ömümde ilk kez bu denli tehlike atlattım.Allah ne bana nede bir başkasına yaşatsız
çok korktum...
verişmiş sadakamız varmış gerçekten..
of çok kötüydü çok...