Merhaba,
Anadolu yakasinda oldugumuz icin bu taraftaki oyun grubuna katilabiliriz. Haftada 1 olmasi tabii ki 1. tercih ama kendi adima her hafta getirebilmem zor gorunuyor. O yuzden 15'de 1 de olabilir bizim icin. Bilmiyorum oyun grubundan benim mi beklentilerim fazla ama bu gruplarin cocuklar icin yuva ortamina hazirlik niteliginde olmasi gerekir diye dusunuyorum. Yani sadece yasitlariyla birlikte olmasi degil benim amacim, her hafta icin programlanmis bir aktivite olursa daha renkli olabilir. Cunku gecen yil katildigimiz grupta genelde bir aktivite olmuyordu ve cocuklar bahcede, hepsi ayri bir havada (aralarinda ki paylasim da pek fazla degildi bence) vakit geciyordu. Bu arada gecen yilki yuvaya ve Ahmet Bey'e de haksizlik etmeyelim bazi haftalar aktivite oluyordu ama sonra katilim az olunca onlar da biraktilar galiba. Bu yil duzenlenen gruplara katilmadik henuz ama yazilanlardan anladigim kadariyla gecen hafta palyaco gelmis, sozunu ettigim aktivite bunun gibi. Her hafta palyaco gelemez ama bir sonraki haftada cocuklarin ilgisini cekebilecek, yas gruplarinin farkliligini goz onune alarak; kapasitelerini zorlamayacak, eglenebilecekleri daha farkli bir organizasyon (boyama calismalari, ogretmen esliginde muzikle dans vs gibi)olursa oyun gruplari daha renkli ve neseli gecer ve zamanla katilim da azalmaz.
Sevgiler..
Derya.