Özayt (ayten ablayla) Y.bosna Oklavada buluşup tatlı yicez..Yolu oralara düşen arkadaşları bekleriz..Gerçi biizm buralarda oturan az arkadaş var
Saat:13.30
Özayt (ayten ablayla) Y.bosna Oklavada buluşup tatlı yicez..Yolu oralara düşen arkadaşları bekleriz..Gerçi biizm buralarda oturan az arkadaş var
Saat:13.30
Biraz daha yakınlara bir yerlere gelin de biz de gelelim canımcım..mine_bal yazdı:
ohhh afiyet olsun size
benim yolum düsüyo ama isim var geleme tatlim
türkanım dilaram hep biz size geliyorz biraz da siz gelin..
ben o kadar yolu çektim sizin için ehu ehu ehu ağladım bak
Minecim,
benim için mekan uyuyor fakat saat uymuyor hayatım.......
Sevgili Emel, sana kaç uyar, bizede uyarsa saati değiştiririz olur biter hayatım.
Minem Balım biraz önce yazdıklarım uçtu gitti Sinir oldum, şimdi tekrar yazıcam iyimi.
22 Aralık Perşembe bizim 4. nişan yıldönümümüz. Eşim her ne kadar "4 yıl geçmiş kutlanmaz" desede (bakarmısınız romantikliğe), ben kafaya taktım kutluycaz. Bu koşturmacada bide iş saatinde y.bosnaya gelmek benim için ölüm olur. Bir dahaki sefere tatlılarınızı Karaköy, Eminönü, Taksim tarafında yerseniz valla çok makbule geçer. O zaman teklifsiz eşlik ederim. Size yiyeceğiniz tatlılar kıvamında güzel sohbetler dilerim.
Minnoşum, benim hiç bilmediğim yerler oraları, kaybolurum kıss..mine_bal yazdı:
türkanım dilaram hep biz size geliyorz biraz da siz gelin..
ben o kadar yolu çektim sizin için ehu ehu ehu ağladım bak
afiyet olsun
Helal olsun Mine sana
Hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun.
Kısa sürede sitede oldukca çok kişiyle yüzyüze görüştünüz. Bir benimle görüşmedin.
Size güzel bir gün diliyorum.