Bende varim.
Ama kitap sayisi fazla olmamali diye dusunuyorum.Hatta tek kitapla baslanabilir.Tarihler bir an once belirlenirse cok iyi olur.Ben Turkiye'ye gidiyorum ve nete bu siklikta giremeyecegim.
Bende varim.
Ama kitap sayisi fazla olmamali diye dusunuyorum.Hatta tek kitapla baslanabilir.Tarihler bir an once belirlenirse cok iyi olur.Ben Turkiye'ye gidiyorum ve nete bu siklikta giremeyecegim.
fikir güzel..
katılırım..
Ben düşüncene "evet" diyorum
Herkesin kitap alıp okuması zor belki de diyorum her kitaptan 1 paragraf olsa ?
Umarım bende katılacak zamanı bulurum.. yani okumaya zaman bulusam paylaşmaya kesin bulurum.. Fikir süper Kübra..
Doguma kadar bende varim.. Umarim kolay bulabilecegim kitaplar olur.Ya da Vildanin dedigi gibi kitaplardan birer bolum aktarilirsa daha iyi olur.
Yoneticinin Kubra olmasi da iyi bir fikir....
Bana da uyar. Bana siz kitap deyin ben okuyayım. Tartışırım da evelallah.
Çok güzel bir düşünce.Katılıyorum.
Ben de katılmak isterim bu aralar kitap okuyamıyorum bunu da aşmış olurum...
konu ilgi çekici ama çekincelerim var.
kulübe ben de varım ama kitap seçimi beni düşündürüyor...yani kalkıp orhan pamuk falan seçerseniz okuyamam,bana bulantı geliyor o adamın kitaplarından çünkü,ya da ayşe kulin,maeve binchy falan..
foucault nun sarkacı ya da beatriceten sonraki birinci yüzyıl güzel seçimler ama herkese hitap edebilir mi bilmiyorum.
denemek te fayda var..bir de tabi kalkıp eğer "evet okudum güzeldi beğendim" diye yorum yapacaksak hiç yapmayalım.
şimdi bunu yazınca şu geldi aklıma...
sanat toplum için midir,sanat sanat için midir)
bunu özele indirgersek:
her kitap tartışma konusu yaratabilir mi?
illa tartışacağız diye kitabı örselemek gerekir mi?
önce
mine, cok guzel yazmissinminedafne yazdı:
konu ilgi çekici ama çekincelerim var.
kulübe ben de varım ama kitap seçimi beni düşündürüyor...yani kalkıp orhan pamuk falan seçerseniz okuyamam,bana bulantı geliyor o adamın kitaplarından çünkü,ya da ayşe kulin,maeve binchy falan..
foucault nun sarkacı ya da beatriceten sonraki birinci yüzyıl güzel seçimler ama herkese hitap edebilir mi bilmiyorum.
denemek te fayda var..bir de tabi kalkıp eğer "evet okudum güzeldi beğendim" diye yorum yapacaksak hiç yapmayalım.
şimdi bunu yazınca şu geldi aklıma...
sanat toplum için midir,sanat sanat için midir)
bunu özele indirgersek:
her kitap tartışma konusu yaratabilir mi?
illa tartışacağız diye kitabı örselemek gerekir mi?
önce
kubra, seni tebrik ediyorum boyle bir sey baslattigin icin, book club denilen sey burdada var arkadaslarimiz arasinda, kitap aliniyor, okunuyor, ama gerekirse yorum yapiyoruz
ben her kitabi tabiiki okuyamam, ilgi alani, bulma imkani vs, birde ben ben current affairs tarz kitaplari seviyorum,oyle kitaplar gundeme geldikce katilicam, soz
tekrar tebrikler