Karışık gibi görünse de aslında çok basit ve bozulma riski yok. Yağ yok ve çok hafif bir pasta. Tarifi çok istediler ama vermedim)

1 paket etimek
2 su bard. şeker
2 su bard. su
1 kg. süt
2 yemek kaşığı un
2 y.k. buğday nişastası
1 paket vanilya
1 paket krem şanti.
hazırlanışı:
şekeri (su koymadan) tencerede eritin. (kahverengi ve şeffaf bir sıvı olana dek) Suyu ilave edin: (önce şeker katılaşır, daha sonra da erir panik yok.) Şerbeti borcama dizdiğiniz etimeklere dökün.
Krema için
Süt un ve nişasta ve vanilyayı koyulaşana kadar pişirin. (şeker koymayın.) Islanmış etimeklere dökün. Soğuyunca krem şantiyle kaplayın. (etimek üzerindeki kremanın soğuması krem şantinin kesilmemesi için önemli.)
Afiyet olsun.