Bayraminiz nasil gecti arkadaslar.
Bayraminiz nasil gecti arkadaslar.
Hic bayram gibi hissetmedim desem inanirmisin?annelerimizi aramak disinda bisey yamadik,yakin turk bikac arkadasimiz var onlari ziyarete gittik normal zaman gibi sohbet ettik,galiba Turkiye de de olsak yine bayram gibi hissetmeyecektik,cunku artik cocuk degiliz..
ve harclik veren yok
Bayramda çok yoruldum Nurcan.Sabaha annem gelecek ve ben keyif yapacağım.Yaşasın.
Nasil gecti, sabah kalkar kalkmaz esimle tartistik ve bu beni cok olumsuz etkiledi( sonra kayinvalideme indik, sonra annemleri aradim, arkadaslara msj attim..
2. gunu kayinvalidem bir arkadasina gitmisti sonra beni de cagirdilar bende gittim, sonnra da esim geldi oyle oturduk sonra eve,
3. gunu bir arkadasimiza aksam oturmasina gittik, oyle bayram havasi falan yoktu,
Bugun de sabahtan aksama kadar evdeydim, can sikintisindan temizlige giristim..
Böyle de bir bayram daha gecti iste.. (ve biz halen daha konusmuyoruz)
Biz eşimin ailesine Trakya'ya gittik Nurcan abla.Allahtan kar yoktu rahat gittik geldik.Hava çok soğuktu,inşallah Berkay hastalanmaz.
Bayramda abimler Adapazarı'ndan geldiler. Abimin eşi hamile kızları olacak. Bayramın ilk günü onlara gittik. Sonra c.tesi günü Bursa'dan görümcemler geldi. Dün gece de gittiler.
Anlayacağınız bayramda evde idik.
evde hastalıklara boğuşarak
hiç de bayram değil yoğun moral bozucu 5 gün oldu(
iğrenç geçti
Burak'La olmak güzeldi...bayramın son günü bir dahaki tatili hesapladık 3-5 ay tatil yook ühüüüüüüüüüüüü
Çok şükür güzeldi, Efe'yle ilk tatilimizdi.Uludağ'daydık.