91. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 41818990919293101 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 901 ile 910 arasındakiler gösteriliyor.

Revolver

Guy Ritchie sevenlere... Gerci seven seyretmistir zati, ben nasil olmussa atlamisim.

Oyunculuklar super. Fazla diyalog severseniz diyaloglar guzel. Tarantino tarzi cekimler guzel. Kurgu karışık, konu karışık ve hızlı. Ama farketmez. Güzel yani
    Sadece salim kafayla seyretmek şart. Eteginizde cocuk, kucaginizda bezelye olmamasi lazim. Yoksa aaaa ne oldu bu kimdi şimdi gibi sorulari sormak kacinilmaz oluyor.

ROMANTİK KOMEDİ

Boş bir zamanınızda izleyebileceğiniz bir film. Çok komik ama geyik. Şarkılar da güzel.

ALONE (İçimdeki Şeytan) izleyen varmı? Seyretmeye değer mi?

Bu akşam izlemeyi düşünüyorumda vakit kaybı olurmu acaba?

SEX AND CITY 2 : Bu film uzaylı filmimi ?

Dün sitedeki arkadaşların ısrarıyla gittim filme. Ama uzaylılar gibi geldi kadınlar ve hayatları bana. Hayat çanta, ayakkabı, lüks restaurantlar ve yakışıklı erkeklerden mi ibaret?

Re: AGORA

Sonunda bende izledim çok beğendim. Tarihi film sevenler için tavsiye ederim.

Salaklar Sofrası

Fransız durum komedisi sevenlere...

Hani bir salak vardır, ortaligi duzelticem diye herseyi daha da berbat eder, kemal sunalvari biraz... işte oyle bir film. ben 3.kere seyrettim, bir kere de tiyatroda seyretmistim. her seferinde cok guluyorum. tavsiye ederim....oyunculuklar o kadar guzel ki, bir sonraki sahne aklima gelip daha gormeden guluyorum bazen

7. Re: Salaklar Sofrası

Doğuştan kör ve sağır olan bir kız ve ona hayatı öğreten hocası...Çok güzeldi.Yine ağlatan bir filmdi.
    Bu aralar da amma sulugözlü oldum yahu

black

Re: SEX AND CITY 2 : Bu film uzaylı filmimi ?

seldapelin72 yazdı:
    Dün sitedeki arkadaşların ısrarıyla gittim filme. Ama uzaylılar gibi geldi kadınlar ve hayatları bana. Hayat çanta, ayakkabı, lüks restaurantlar ve yakışıklı erkeklerden mi ibaret?
    bende izledim ve çok beğendim filmi. aşırı lüks bir tatil yapıyorlar ama beleş tabi davet üzerine ayrıca hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştı bi samanta yakışıklı erkek peşindeydi ve en komiği oydu çok yaşlanmışlar ama. ilk bölümleri tekrar tekrar yayınlanıyo fark çok bariz. o kısmı biraz içimi buruyo

ayrıca big haketten big bi adammış karısı arayıp ajdanla öpüştüm dedikten sonra manyak kadın niye söyledin tamam bitti işin dedim ne bileyim empati yaptım önce ajdan iyi bi dayak yer sonra ben kendimi kapı önünde bulurum diye düşündüm mesela. ben kısmı farazi tabi ama big ne yaptı koca bi tek taş aldı sen bi tanesin dedi verdi karısına. gelde ölme gelde ölme

Re: A Moment To Remember

Sonunda izledim. Başları çok ağırdı sabır gerektiriyor ama sonrasında resmen boğazıma düğüm indi sanki. Filmin sonunda ise romantik kocam ne dedi biliyormusunuz?
    "Valla hiç uğraşmam direk hastaneye yatırırım"
    Bende "yahu yağmasanda gürleseydin" dedim.
    Filmdeki en güzel mesajlardan biri ise
    "Affedersen kinine küçük bir oda vermiş olursun"du.
    Gerçekten iyiydi. Şimdi sıra"BLACK" de.

ORADA

Kızı bir haftalığına teyzesinin yanına gönderince izlemeyi çok istediğim filmleri teker teker izliyorum akşamları. Dün akşamda ORADA Filmini izledim. Çok güzeldi, aynı zamanda çokta hüzünlüydü. Kesinlikle iyi bir Türk Filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Dolunay Soysert ile Sinan Tuzcu kardeş rolündeler filmde ve süper performans sergilemişler. İnsanların birbirileyile iletişimsizliklerini ve yanlızlıklarını çokta güzel anlatmışlar, Sinan Tuzcu Fransada yaşıyor ve tam bir Fransız insanını yansıtıyor. Bayıldım, bayıldım, tabi bolcada ağladım.