4. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci ... 234
Toplam 33 sonuçtan 31 ile 33 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 1. sınıf ve 2. sınıf annelerı sorum sıze!

ilk dönem sürekli tepesındeydım baktımkı değişen bırsey yok hıc oralı olmuyorum eve gelınce soruyorum kızım dersın varmı var yap ozaman deyıp ben kendı işime bakıyorum bıtınce gostermeye gelıyor yada takıldığında
    okumayı sevmıyor derslerı yapmakta sorumlu bır cocuk aman dersım kalmasın yazayım yapayım ama okuma deyınce akan seller duruyor nefret edıyor kıtap okumaktan
    diş fırçalama yuz yıkamak zulum hadı kızım banyoya demek zorunda kalıyoruz sabah akşam canı ıstese kendı başına gıyınır ama yapmıyor hıccccc hırslı bır cocuk değil kım kaç alırsa alsın umrunda değil :P

Cevap veriyorum

1-Cocugunuz okul sorumlulugunu aldı mı?Derslerını kendılıgınden oturup yapıyor mu?Sıze sormadan yardım almadan yapıyor mu?
    -sorumluluğu tam anlamıyla aldı, ben eve gitmeden el yüz yıkanıyor, giysiler asılıyor, yemek yeniyor ve ödeve başlanıyor, anladığı ve bildiği ödevleri tek başına yapıyor,anlamadıklarını işaretleyip beni bekliyor.

2-Derslerını buyuk bır sorumlulukla yapıyor mu?
    En onemlı soru ders yaparken su ıcıcem acıktım ya da ben cok az oyun oynayabılır mıyım? dıye soruyor mu?
    -Arada sıkıldığı oluyor, ben genelde suyunu vs yanına bırakıyorum, zırt pırt bişeyler istemesin diye. ama dersi tam olarak bitmeden masadan kalkmıyor zaten.

3-Cantasını ertesı gune; sızın yardımınız olmadan eksıksız yerlestırıyor mu?
    -Çantasını ve beslenmesine konacak meyve suyunu/kekini falan kendi hazırlıyor ama peşinden ben kontrol ediyorum..

4-Her gun kıtap okuyor mu? yazı yazmaya calısıyor mu?
    -her gün 1 hikaye kitabı yada 1 öykü okuyoruz. yazma zaten ödevelrimizde olduğu için ekstra bir çalışma yapmıyoruz.

5-Okula gıdecegı zaman tumuyle kendısı gıyınebılıyor mu?
    -kilotlu çorabı hariç hepsini kendi giyyor.

6-Okulda esyalarını kaybedıyor mu?
    -silgi, açacak vs ilk zamanlar çok kaybediyordu ama şimdi daha az.

7- Sınıf arkadaslarıyla ılıskısı normal mı?
    -Arkadaşlarıyla arası iyi, biraz seçici olduğu için arada sorunlar çıkmıyor değil.

8- sınıfta rakıbı var mı?
    -sanırım var..

9- Okula gıttıgı ıcın mutlu mu?
    -genelde mutlu ama arada arızada yapıyor, sıkıldım, dizilerimi seyredemiyorum diye pow renger ders saatine denk geliyormuş nujen hanımın

10- Ogretmenını cok sevıyor mu? saygı duyuyor mu?
    -öğretmenini çok seviyor,öğretmenide onu çok seviyor birazda çekiniyor

11- Ders yaparken ya da yaptırırken ara vererek mı vermeden mı yapıyorsunuz?Tenefus yapıyor musunuz?
    -ilk dönem çok sık tenefüs yapıyorduk. artık yapmıyoruz neredeyse. yinede ödevlerin çok olduğu zamanlarda pek tabiki bir tatlı molası veriyoruz )

12-Cocugunuzun eksık yonu nedır?Yazmak okumak veya her hangı bır sey?
    -kendini savunamıyor, okulda wcye her gidip geldiinde birilerinin onu düşürdüğünü,saçını çektiğini vs oluyor. sen ne yaptın diyince HİÇ diyo işte orda bende şarteller kopuyor. Yani dayak yese sesi çıkmıyor, ağlıyor öğretmenine söylüyor ama yapan çocuğa karşı kendimi koriyim türünde bir durumu yok. yada beni dövdü bende onu döviyim yok.

13-Cocugunuzun hoslanmadıgı ders yada etkınlık nedır?
    -matematiği çok seviyor, daha çok eğleniyor.

14- Cok hoslandıgı yaparken mutlu oldugu ders yada aktıvıte nedır?
    -matematik

Aklıma gelen sorular eksıgım varsa sızlerde ekleyebılrısınız...

subbota yazdı:
    1.ve 2. sınıf annelerı

Onemlı bır sorum var!

1. ve 2. sınıfa gıden cocugunuzla ılgılı.

1-Cocugunuz okul sorumlulugunu aldı mı?Derslerını kendılıgınden oturup yapıyor mu?Sıze sormadan yardım almadan yapıyor mu?

BEN SOYLEMEDEN YAPMAYA BASLAMIYOR AMA BASLADIGI ZAMAN TEK BASINA YAPIP BITIRIYOR, KONTROL EDIYORUM.

2-Derslerını buyuk bır sorumlulukla yapıyor mu?
    En onemlı soru ders yaparken su ıcıcem acıktım ya da ben cok az oyun oynayabılır mıyım? dıye soruyor mu?

COK CIDDIYE ALIP YAPTIGINI SOYLEYEMEM. SADECE MATEMETIK SORULARINI YAPARKEN KENDINDEN GECIYOR HER HAFTA BASI 10 KELIMEYI 3 KERE YAZMA ODEVIMIZ VAR,BU ODEVDEN HIC HOSLANMIYOR BU YUZDEN ACIKIR, SUSAR, BASI AGRIR, ELLERI UYUSUR

3-Cantasını ertesı gune; sızın yardımınız olmadan eksıksız yerlestırıyor mu?

ODEVLERI BITIRIR BITIRMEZ, CANTASINA KOYMASINI SOYLUYORUM.

4-Her gun kıtap okuyor mu? yazı yazmaya calısıyor mu?

OKULUN KUTUPHANESINDEN HER HAFTA IKI KITAP ALIYORLAR, EVDE ONLARI OKUYOR. EVDEKI KITAPLARIMIZ GENELDE HAYVANLARLA, BITKILERLE YANI KISACA FENLE ILGILI KITAPLAR. ONLARI OKUMAKTAN BUYUK ZEVK ALIYOR. ZAMAN ZAMAN OYKULER YAZIP, RESIMLENDIRIP KITAP HALINE GETIRIYOR.

5-Okula gıdecegı zaman tumuyle kendısı gıyınebılıyor mu?

ASLA!!! YAPAMAYACAGI ICIN DEGIL BENIM GIYDIRMEM KOLAYINA GELDIGI ICIN. EN BUYUK SORUNUMUZ BU. BIRGUN OKULA PIJAMALARIYLA GONDERECEGIM AKLI BASINA GELSIN

6-Okulda esyalarını kaybedıyor mu?

GECEN SENE VE BU YIL OKULUN ILK ZAMANLARINDA MUTLAKA BIRSEYLERINI UNUTUP GELIYORDU. SIMDI HEMEN HEMEN HIC UNUTMUYOR DIYEBILIRIM.

7- Sınıf arkadaslarıyla ılıskısı normal mı?

NORMAL.HEMEN HEMEN HERKESLE OYNUYOR AMA SUREKLI BERABER OLDUGU BIR GRUBU VAR.

8- sınıfta rakıbı var mı?

OYLE HIRSLARIMIZ YOKAMA ANLADIGIM KADARIYLA ONU RAKIP GOREN BIR ARKADASI VAR SINIFTA.

9- Okula gıttıgı ıcın mutlu mu?

OKULA GIDERKEN MUTLU, GITMEK ISTEMEME GIBI DURUMLARIMIZ YOK AMA HER COCUK GIBI TATILLERI COK SEVIYOR.

10- Ogretmenını cok sevıyor mu? saygı duyuyor mu?

EVET.

11- Ders yaparken ya da yaptırırken ara vererek mı vermeden mı yapıyorsunuz?Tenefus yapıyor musunuz?

KONUYA GORE DEGISIYOR. MATEMATIKSE HAYIR AMA BAZI YAZMASI GEREKEN SEYLERDE KAYTARMAK ISTEDIGI ICIN BIR SEKILDE KENDI KENDINE ARA VERDIRMEYI BASARIYOR

12-Cocugunuzun eksık yonu nedır?Yazmak okumak veya her hangı bır sey?

DUZENLI YAZMAYI BIR TURLU OGRENEMEDI.

13-Cocugunuzun hoslanmadıgı ders yada etkınlık nedır?

SIMDIYE KADAR SU DERSTEN HOSLANMIYORUM DEMEDI. AMA BIREBIR KOPYALAMA SEKLINDE YAZMA OLURSA SIKILIYOR.

14- Cok hoslandıgı yaparken mutlu oldugu ders yada aktıvıte nedır?

MATEMETIK VE FEN BILGISINI COK SEVIYOR.

Aklıma gelen sorular eksıgım varsa sızlerde ekleyebılrısınız...