76. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2666747576777886 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 751 ile 760 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Soysuzlar Cetesi- Inglourious Basterds

Inci&Deniz yazdı:
    Hadi ordan, basbayağı başyapıt bulubulu hanımcım
    aslinda cok feci itiraz ederdim ama Alexandar McCall Smith'in Portekizce Duzensiz fiiller diye bir kitabi var, o kitapta duzensiz fiillerden birine ur-rachi mi denir ur-rahti mi denir diye kavga edip duran iki akademisyenin komikligi geldi aklima sustum

Peki o zaman rezervauar kopeklerinden bir soru: garsona bahşiş vermeli mi vermemeli mi kimden yanasiniz? Mr. White mi Mr. Orange mi?

Re: Soysuzlar Cetesi- Inglourious Basterds

blueblue yazdı:
    Inci&Deniz yazdı:
    Hadi ordan, basbayağı başyapıt bulubulu hanımcım
    aslinda cok feci itiraz ederdim ama Alexandar McCall Smith'in Portekizce Duzensiz fiiller diye bir kitabi var, o kitapta duzensiz fiillerden birine ur-rachi mi denir ur-rahti mi denir diye kavga edip duran iki akademisyenin komikligi geldi aklima sustum

Peki o zaman rezervauar kopeklerinden bir soru: garsona bahşiş vermeli mi vermemeli mi kimden yanasiniz? Mr. White mi Mr. Orange mi?

anacıım zor yerden sormuş hoca

acaba, tarantino'yu cidden tanıyor muyum diye sorgulanıyor olduğum hissini gözardı mı etsem, yoksa yemi yutmasam mı?

Dün ne yediğimi unutmuşum bana turuncu mu beyaz mı diyorlar Turuncuydu di mi şey olan? Kimden yanasınız derken??

Bahşiş konusunda ise hatırladığım kadarıyla sonunda paşa paşa ödeyeceksen vermeli mi vermemeli mi diye tartışmak boşuna

Re: Julie&Julia

Inci&Deniz yazdı:
    medip yazdı:
    Ama gel gör ki kaç aydır yalvarıyorum eşime şu filmin altyazısını hallet diye amaa.....tırmalıyoruz işte. bööle...

Biz de sizden almış idik malum
    Bir oturduk seyredelim diye, hevesimiz kursağımızda kaldı.

Ama bendeniz sayın Çetin bey gibi tembellik etmedim ve de altyazı işini ustalıkla hallettim, filmi de su gibi seyrettim

Yolliyim istersen, tam uyumlu
    hallettim derken? oturup tercüme etmedin di mi?

buldu şimdi, indiriyor, kaşama kısmetse izleriz artıkın
    ama yanına bir limonlu cheesecake almadan karşısına oturmamak lazım kanaatindeyim. yanılmıyorum, di mi?

The Box

Hiç beğenmedik filmi, konusu ve gelişmeler sıkıcı.

Tür : Korku / Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem
    Yönetmen : Richard Kelly
    Senaryo : Richard Kelly , Richard Matheson
    Görüntü Yönetmeni : Steven B. Poster
    Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Cameron Diaz (Norma Lewis) , James Marsden (Arthur Lewis) , Frank Langella (Arlington Steward) , Gillian Jacobs (Dana Steward)

Norma ve Arthur Lewis küçük bir çocukları olan ve banliyöde yaşayan bir çifttir. Günün birinde kapılarının önüne bırakılan tahta bir kutuyla tüm hayatları değişmeye başlar.

Kutunun yanında bir de not vardır. Not üzerinde, eğer kutunun üstündeki düğmeye basarlarsa bir milyon doların sahibi olacakları yazılıdır. Ancak bu durum dünyanın bir köşesinde hiç tanımadıkları bir insanın ölmesine sebep olacaktır. Norma ve Arthur kendilerini ahlaki bir ikilemin içerisinde bulucaklardır. Zor bir karar onları bekler.

Donnie Darco ile gönlümüzde taht kuran, Kıyamet Öyküleri ile kafalarımızı karıştıran yönetmen Richard Kelly'nin son filmi The Box bakalım seyircide bu sefer nasıl bir tepki yaratacak.

Soğuk Ölüm-Whiteout

Filmin sonuna kadar heyecan sürüyor, başarılı, tavsiye ediyorum.

Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç
    Yönetmen : Dominic Sena
    Senaryo : Jon Hoeber , Erich Hoeber , Chad Hayes , Carey W. Hayes , Greg Rucka (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Chris Soos
    Müzik : John Frizzell
    Yapım : 2009, ABD / Kanada , 96 dk.

Oyuncular

Kate Beckinsale (Carrie Stetko) , Gabriel Macht (Robert Pryce) , Tom Skerritt (Dr. John Fury) , Columbus Short (Delfy) , Alex O’Loughlin (Russell Haden) , Shawn Doyle (Sam Murphy)

Antarktika…Dünya üzerindeki en ıssız toprak parçası, 90° Güney enlemi, sıfır Doğu boylamı, altı milyon mil karelik buz, altı aylık karanlık, eksi 49 dereceye varan sıcaklık, saatte 100 mil hıza ulaşan rüzgâr.Doğa burada hayatta kalmanızı hiç istemedi!

Birleşik Devletler şerifi Carrie Stetko için her şey daha da tehlikeli olmak üzere. Bu insafsız bölgedeki tek kanun koyucu olan Stetko, buzdaki bir cesedi incelemeye gönderilmiştir.

Antarktika’nın ilk cinayeti. Tek başına da yeterince sarsıcı olan bu keşif, Stetko’yu çok daha garip bir gizemin ve uçsuz bucaksız buzun derinliklerine gömülmüş eski sırların içine çekecektir… Birinin hâlâ öldürmeye değdiğini düşündüğü sırlar.

Stetko, katili bulmaya çalışırken, kış yaklaşmaktadır. Antarktik ölümcül beyazlığında, bir nefes uzağında olana kadar katili görmesine olanak yoktur.

Amen ve Darkness

Bugün ilk kez ,çocuklar olmadan peşpeşe iki fim izledim .İkisini de beğendim ben .Tavsiye ederim.

Hem koyu bir Hristiyan, hem de bir SS subayı olan Gerstein sözde fabrika atıklarının arıtımı için orduya temin ettiği Zyklon B gazının Doğu Avrupa sınırındaki kamplarda toplu katliamlar için kullanıldığını öğrenir. Koyu Hıristiyan yanı onu harekete geçirir, ama içinde olduğu belli bir kafa yapısını temsil eden üniforma, Gerstein’in önünü tıkar. Gavras’ın filme kattığı karakter papaz Riccardo ona yardım etmeye çalıştığında kendi üstündeki üniformanın da başka açmazlar getirdiğini fark edecektir.

Diğeri Darkness filmi.
    Başrolunde Anna Paquin var. Onu Piyano filminde izlediğimde 11 yaşndaydı ve Oscar almıştı.Büyümüş ,genç kız olmuş.

Sonu beni sarmadı ama film baştan sona izlenebilir bence.

Konu : Genç bir kız olan Regina, ailesi ile birlikte şehir dışındaki yeni evlerine taşınır. Fakat zamanla evde garip olaylar gözlenmeye başlar.

Regina'nın annesi ve özellikle babasında davranış bozuklukları görülmeye başlanmıştır. Üstüne üstlük küçük erkek kardeşi de odasında bazı varlıklar olduğunu iddia etmekte ve gündüzleri yüzünde ve vücudunda morluklarla uyanmaktadır.

Olayları araştırmaya başlayan Regina, 40 yıl önce bu evde yaşanan korku dolu olayları keşfeder ve aynı şeyler tekrar yaşanmadan önce ailesini kurtarmanın yollarını aramaya başlar.

www.sinemafanatik.com

Kurbağa ve Prenses ile Pıtırcık

Kızım 4 yaşında .Animasyonun bazı bölümlerinden korktu,izlemek istemedi.Aynı yaştaki kuzeni de öyle. Demek ki biraz daha büyük kızlar için daha uygun diye düşünüyorum. Kötü adamın olduğu sahneler baya karanlık ve ürkütücü.

Kızlar ,ne zaman kurbağa çıkacak diye merakla beklerken korktular .Kurbağa çıktıktan sonra da ,ne zaman insana dönecekler diye filmi bitirdiler .

Pıtırcık'a da oğlumla ,13 yaşındaki kuzeni girdi.Bayılmış benim oğluşum.Çok sevindimm .Ben de merak ediyordum aslında ,CD sini alırım artık

Crazy EI8HTS - Geçmişin İzleri

Beğenmedim,bi moka yaramaz ...

Yönetmen : James K. Jones
    Oyuncu : Dina Meyer | George Newbern | Traci Lords | Dan DeLuca | Frank Whaley | Gabrielle Anwar | Christine Eads | Stephen Szibler | Michael Gabel | Cheryl Scungio | Karen Beriss | Joe Hansard | James A. Ray | Chloe J. Lindsey | Linda Delpierre
    Kategori : Korku
    Yapımcı Şirket : IKM Productions
    Sertifika : 3 Yaş
    Süre : 80 dk.

Özet Bilgi

Bu evde sırlar açığa çıkmaz.
    Sonsuza dek gizli tutulur.
    Altı çocukluk arkadaşı eski bir dostlarının cenzesinde yeniden bir araya gelirler. Arkadaşlarının evinde bir harita bulurlar. Merhum arkadaşlarının isteği üzerine bu harita onları uzun süredir unutlumuş bir zaman kapsülüne götürecektir. Keşfettikleri şey bilinç altına attıkları çocukluk dönemlerine ait travmaları yeniden canlandıracaktır. Çocukluk dönemlerine ait uzun süredir terk edilmiş ev onları uzun bir yolculuğa çıkartacaktır. Korkunç bir sır ve gizemli bir ölüm kaderlerini yönlendirecektir.
    www.genisekran.com

9. Re: Julie&Julia

medip yazdı:
    blueblue yazdı:
    Sunlardan herhangi birini seviyorsaniz bu filmi seversiniz:
    - Yemek yemeyi
    - Yemek yapmayi
    - Yemek yapilmasini seyretmeyi
    - Internet/bloglari
    - Esprili filmleri, guzel film muziklerini

Ben cok begendim. Su gibi vakit gecti. Meryl Streep bile ilk defa "intiharin esinde depresif bir kadinim" rolunden sıyrılmıs ve teatral eglenceli bir karakteri canlandirmis.

Tavsiye ederim. Ama insan cok acikiyor filmi seyrederken
    - Yemek yemeyi-severim
    - Yemek yapmayi - zevklenirim
    - Yemek yapilmasini seyretmeyi - son zamanalarda "yemekteyiz" e hiç yüz vermedim ama biterim.
    - Esprili filmleri, guzel film muziklerini - ilkinden çok film müziklerinin filmin bendeki etkisi çok büyüktür.

eee, hepsi ok ise izlememem için hiç bir sebep olmaması lazım, di mi?
    Ama gel gör ki kaç aydır yalvarıyorum eşime şu filmin altyazısını hallet diye amaa.....tırmalıyoruz işte. bööle...
    sadece yemek yemeyi sevdigim icin galiba sevmedim filmi..yani sevmedim cok acimasiz olmasin .. izledim ..gecti bitti geride bisi kalmadi .. ayrica Meryl Streep in sesi hala kulaklarimi tirlamiyor

10. Re: THE PRINCESS AND THE FROG (PRENSES VE KURBAGA)

ladybug yazdı:

Biz simdi bu filmi bekliyoruz. Tooth Fairy ( Di$ Perisi)

Prenses ve Kurgaba'yi izlerken basinda reklamini yaptilar, cok gulduk.
    Prenses ve Kurbağa'yı Birce ve Mert de sevmiş.

Öpüşme sahneleri varmış sanırım, o kısımlarda utanmışlar sadece.