50. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 40484950515260100 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 491 ile 500 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: I LOVE YOU, MAN

Bu filmi bugun sinemada seyrettim. Acayip guldum yine.

Peter'in evlenecegi kiz karsina cikar, evlenme teklif eder ama dugunde sağdıç'ı olabilecek bir kankası olmadığını farkeder.

2. Re: RUN FATBOY RUN!

Bu da zevkle izlenebilecek bazen romantik, bazen üzücü bir komedi.

Herşeyden kaçan Dennis, evlenmekten son anda döndüğü oğlunun annesine başladığı bir işi bitirebileceğini kanıtlamak için maraton koşmaya karar verir.

Re: HE IS JUST NOT THAT INTO YOU

ladybug yazdı:
    Jhonny Depp sevenlere de yeni izleme firtasi buldugum Sweeney Todd filmini tavsiye ederim. Cok kanli filmler izlemek istemiyorsaniz uzak durunuz ama bu muzikal oldugu icin beni korkutmadi.

Helena Bonhem Carter'da cok iyiydi.

Degisikti zevkle izledim.

Geöen gün izlemek istedim de yok şimdi bu sıkar hem müzikal dediler izlettirmediler, oysa ki eşim ilk zamanlarda illa ki izleyelim diye tutturuyordu.
    İzleyicilerin geneli için uyumsuz bulundu anlaşılan

Re: ARILARIN GİZLİ YAŞAMI...

gülhan.e yazdı:

Çok çok güzel bir film,kesinlikle izlemediyseniz izleyin derim...
    güzel bir fildi
    biraz feminist gibi görünse de ben ona daha çok feminen demeyi tercih ederim..
    dakota fening ne çok büyümüş görmeyeli

Re: The Ruins / Lanetli Topraklar

gülhan.e yazdı:
    medip yazdı:
    Aslında buna tavsiye mi demeli yoksa bir uyarı mı emin olamadım size daha çok bir uyarı olarak algılayın izlemek isteyenlere söylüyorum.

Ne zaman toplaşıp ne seyretsek dense eşim ne zamandır The Ruins izleyelim, şöyle güzel, bakın pişman olmayacaksızın, ben de her defasında nedense nasıl bir şeyle karşılaşacağımı sezmiş gibi hep reddediyordum.

Nihayet, artık son izleme önerisinde "tamam, bu filmden kurtulmamın tek yolu bunu izlemekse izliyelim kurtulalım" oldu cevabım.

Aslında aynı katakulliye The Descent'te de gelmiştim ama demek akıllanmamışım.

bu her iki filmde de gözlerimi kapatmış The ruins'te ise hem gözlerimi hem kulaklarımı kapatmıştım.

The Descnet'te mutasyona uğramış insan görüntüleri beni çok çok çok iğrendirdiğini tekrar farkedip kanıtlanmıştı.

The Ruins'te ise filmin daha 2. dakikasında çığlık atıp yerimden sıçradım, hazırlıklı olmanız için bir uyarıdır bu.
    İlerleyen sahnelerde de temkinli olmanızda fayda var.

bir de işin komik yanı, eşimin kuzeni bizdeydi, Peru'ya İnka medeniyeti ziyareti yapma ile hayal alemine dalmıştık ki bu film de Maya tapınak kalıntılarında geçen bir hikayeyeyi anlatıyordu...iyi ki İnka'lar gösterilmemiş filmde, hayalimizden bile pişmanlık duyardık diye şükrettik
    geçen yaz her iki filmi de izledim meriç...gerilimden çok korku unsurları içeren vahşet filmlerdi...eskiden seyrediyordum ama sanırım yaş ilerledikçe insanın zevklerinde de değişimler oluyor...ben daha çok böyle gerim gerim gerecek filmlerden hoşlanıyorum;''diğerleri'',''köy'',''6.his'',''the gift''ve ''passengers'' gibi...
    tabi gülhan, bu saydığın filmler ile anlattıklarım arasında dağlar fark var tür açısından.

ama geöen gün çiğdem'ler bizdeyken yine eşim biraz emrivaki ile tufaya getirip bir film izlettirdi ay neydi adı yaa...
    hah buldum, UNBORN.. sırtımı döndüm çıktım bazı sahmelerde.
    çiğdem bazı sahneleri alaya lmasaydı daha da gerilecektim galiba, iyi geldi

Re: The Ruins / Lanetli Topraklar

medip yazdı:
    ama geöen gün çiğdem'ler bizdeyken yine eşim biraz emrivaki ile tufaya getirip bir film izlettirdi ay neydi adı yaa...
    hah buldum, UNBORN.. sırtımı döndüm çıktım bazı sahmelerde.
    çiğdem bazı sahneleri alaya lmasaydı daha da gerilecektim galiba, iyi geldi
    Yok ben artık oyuna gelmiyorum Meriç Soruyorum korku filmiyse kendin izle diyorum eşime...Mesela dün gece 13.Cuma'yı izledi tek başına 2009 filmiymiş

medip yazdı:
    gülhan.e yazdı:

güzel bir fildi
    biraz feminist gibi görünse de ben ona daha çok feminen demeyi tercih ederim..
    dakota fening ne çok büyümüş görmeyeli
    Dakota şimdi tam bir gençkız ...Geçenlerde bir filmi vardı yorgunluktan uyuyup kalmışım izlerken...Filmin adı: Push/Darbe;gerilim/bilimkurgu tekrar izleyeceğim...

Re: HE IS JUST NOT THAT INTO YOU

ladybug yazdı:
    Begenmene sevindim Gulhan'cim. Ozellikle filmin sonuna bayiliyorum ben.

Alex benim favori karakterim

gülhan.e yazdı:
    ladybug yazdı:
    Romatik komedileri seviyorsaniz tavsiye ederim.

Kadin-erkek iliskisini bir cok karakteri kullanarak anlatan guzel bir film.

Sinema da izledim, DVDsi cikinca bir daha izledim.

Sen tavsiye edersin de ben izlemem mi Mevhibe
    Çok beğendim!
    Çok sempatik buldum,tam bi fırlamayı canlandırmış filmde Bence de hepsinden öndeydi karakter bakımından

ladybug yazdı:
    Kitabini okudum Gulhaaaaaaaaaan! Okumadiysan oku mutlaka.

Izleyecegimidir.

gülhan.e yazdı:

Kitabını okumadım MevhibeElimdeki okunmamış kitaplar bitsin bulduğum yerde alacağım...

Re: MELEKLER VE ŞEYTANLAR

Esra_Aytekin yazdı:

Kitaptan sonra pek yavan geldi film bana.

Fena değildi yani.

Kitabı okumayanlar daha keyif alır belki...
    Ben de pek tat alamadım filminden Esra'cım...Kitabını soluk soluğa okumuştum...Birde filmin senaryosu kitaba pek sadık kalmamış gibi geldi bana...