Ay yine mi kilo muhabbeti demeyin ama bugün sabah itibarıyla 3 yıl önce aldığım ve kilo aldığım için ayaklarıma olmayan spor ayakkabılarımı zevkle giydim
Ayak numaram 39 38'e düşmüş bulunuyor
Aslında çok küçük birşey gibi görünüyor, 3-5 kiloyla eski bir eşyaya kavuşmak. Ama çok önemli bence
Uzun yıllar bu kilo verme mücadelesinde bu psikolijiyi çok iyi kavradım. Tüm zayıflama kitapları aslında aynı ortak noktadan söz eder bunu hayatının merkezi yapmamak gerektiğini.
Zayıflama pskilojisi. Hani aslında hayatında çok önemli başka problemler vardır, ama zayıflama isteği hep en üsttedir. Hani zayıflayınca herşeyin düzeleceğini sanırız ya, işte bu psikoloji.
3-5, hatta 5-10 kilo vermek ben de ne değişikliklere sebep olur:
- işte öylece durup duran eski ama iyi paralar vererek aldığın bir eşyaya kavuşmakAdidaslarımmesela
- 38-46 beden aralığında duran gardrobunda eşyaları, hep zayflayınca giyerim dediğin o incecik kıyafetleri elden geçirmek
- Bunları tek tek deneyerek , evde defile yapma
- Terziye çok havalı bir edayla bak bu kıyafetler bol geliyor, daraltalım demek
- Diyet, vs. konuşulan bir ortamda başarmış olmanın guruyla söz sahibi olmak
- Daha sağlıklı daha zinde hissedersin
- HA BİRDE SOKAKTA ESKİ BİR ARKADAŞINI GÖRÜP SENİ TANIMAMASI VAR YA; İŞTE BENİM TAVAN YAPTIĞIM ANDIR
.....
Kısaca çok şey değişir, ama herşey değil. Aslında bir koöşede durmaya ve seni beklemeye devam eden başka sorunlar vardır, olmaya devam edecektir ve sen sadece birini halletmiş olmanın dayanılmaz mutluluk sarhoşluğu içindesindir. Ve belkide sadece geçici süre....
Çok mu trajik oldu leyn, ama bugün itibarıyla böyle hissediyorummm
Peki sizlerde ne değişir?
Zayıf olanlar sussun ve sonsuza kadar (pardon tombiş olana kadar) konuşmasın