Beceriksiz TiniminiNartaneleri yazdı:
aman bir alinti bile yapamamissim
Beceriksiz TiniminiNartaneleri yazdı:
sen üzme canını Günseli..Nartaneleri yazdı:
arife tarif gerekmez..
biz anlarız birbirimizi..
Anci yazdı:
Yaf sataşma vardı da çıtpıtların çetesinden oldu 20 sayfa demek
Eeee o kadar konu işledik hangi birine yetiştiniz hıh .
Sema ve ben maşallah burda her daim nöbette ve çenedeyiz
Gördüm gördüm, ismi resmi kopya bir çete daha kurulmuş. Pek lazımdı
Valla, okuyabildiğimi okudum. O tekerleme ve kafe hariç herşeyi hatırladım. Kadıköy'de okuyan ve dolanan biri olaraktan o kafeyi neden hatırlayamadım, bilemedim.
O tekerlemeyi de çocukluğumdan beri neden unutmadım bilmiyorum.Cafeyi ben de hatırlamamıştım ama Meral MSN de hatırlattı.Beşiktaşta iskelenin karşısındaki Cafeymiş.İsmini hatırlamıyorum ama cafeyi hatırladım anlatınca )Inci&Deniz yazdı:
Gördüm gördüm, ismi resmi kopya bir çete daha kurulmuş. Pek lazımdıAnci yazdı:
Yaf sataşma vardı da çıtpıtların çetesinden oldu 20 sayfa demek
Eeee o kadar konu işledik hangi birine yetiştiniz hıh .
Sema ve ben maşallah burda her daim nöbette ve çenedeyiz
Valla, okuyabildiğimi okudum. O tekerleme ve kafe hariç herşeyi hatırladım. Kadıköy'de okuyan ve dolanan biri olaraktan o kafeyi neden hatırlayamadım, bilemedim.
Haaa Beşiktaş'ta. Ben de Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin karşı tarafından falan diye anladım.
Bak benim de aklıma ne geldi. O zamanlar bazı evlerde (yani hala duruyordur tabii de) Meydan Larousse'lar vardı ya. Bizde yoktu, bir arkadaşımda vardı. Ben de onlara gide gele, ciltlerin üstündeki harf aralarını ezberlemiştim. Ve bu saçmasapan gereksiz bilgiyi 30 küsür senedir de kafamda taşımışım, takıntılı bir manyak olacağım o vakitten belliymiş
Evde yok vallaha, ay nolur evinde olan kontrol etsin, bakayım hala doğru duruyor muymuş?
A-Ayr, Ayr-Cis, Cisi-Düra, Dürb-Gari, Gark-Hol, Hom-Kard, Kare-Limo, Limp-Moti, Moto-Peda, Pede-Sara, Sarb-Tech, Teda-Zyth.
Zalaaaaakkkk, kim tutar bu saçmalığı aklında benden başka?
Bizde de yoktu Meydan Lauresse ama ezberlemedim böyle bir bilgiyi . Hala da yok haInci&Deniz yazdı:
Haaa Beşiktaş'ta. Ben de Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin karşı tarafından falan diye anladım.
Bak benim de aklıma ne geldi. O zamanlar bazı evlerde (yani hala duruyordur tabii de) Meydan Larousse'lar vardı ya. Bizde yoktu, bir arkadaşımda vardı. Ben de onlara gide gele, ciltlerin üstündeki harf aralarını ezberlemiştim. Ve bu saçmasapan gereksiz bilgiyi 30 küsür senedir de kafamda taşımışım, takıntılı bir manyak olacağım o vakitten belliymiş
Evde yok vallaha, ay nolur evinde olan kontrol etsin, bakayım hala doğru duruyor muymuş?
A-Ayr, Ayr-Cis, Cisi-Düra, Dürb-Gari, Gark-Hol, Hom-Kard, Kare-Limo, Limp-Moti, Moto-Peda, Pede-Sara, Sarb-Tech, Teda-Zyth.
Zalaaaaakkkk, kim tutar bu saçmalığı aklında benden başka?
Ama benim de var böyle manyak huylarım. Mesela rakamlar ve isimler aklımda iyi kalır.Hala ilkokul,ortaokul,lise numaramı hatırlıyorum.Hatta ortaokul ve lisedeki çoğu arkadaşımın hangi sırada oturduklarını ve numaralarını da hatırlıyorum
Deniz kaynanama vermiştim bir zamanlar meydan larousse ları.
Gidince bakarım. Eger duruyorlarsa.
Sonrada gelip sana yazarım.merakın gider.
17-T.Geyikler
57-A.Kahyaoğlu
81-İ.Yıldız
84-Ö.Yener
.
.
.
.
591-İ.G.Deniz (bendeniz)
İlkokul sınıf listem
Liseyi ayrıca sayarım.
tatlı sert,mork mindy,tatlı cadı yı çok severdim.
Yok be Ebru, ben kendimi bildim bileli boğa altıyolda'idi.Ebruli69 yazdı:
Hatırlamam mıbebisim yazdı:
eee tiniminiler nasılız bakim ?
çıtıpıtılara da yayın hayatında başarılar dilerim
aklıma geldi. Hanginiz Kadıköy'deki Re Cafe'yi hatırlıyorsunuz bakalım ?
Beşiktaş iskele karşısı
Ve Boğa da eskiden ordaydı yanılmıyorsam.
Evet Anci'cim Re Cafe'yi hatırladığına göre, bir anımı anlatayım ; geçmiş zamanın birinde 10 küsur yıllık bir aşkım vardı Biz her seferinde Re Cafe'de buluşalım derdik. O tarihte de ben çalışıyorum. Tam buluşucaz, allam patron geldi, çıkamam işyerinden cep telefonu da yok, dur dedim iskelenin oraya gideyim de, kulubelerden telefon edeyim. Telefonu açtım, o heyecanlar kardeşi ile aşkım diye konuş, potu da kır allam hiç unutmam o günü.
Bu arada Re Cafe'de bir türlü buluşamadık. Sükutu hayal anlayacağınız.