Ay pardon ya Alice'm gozluk yerine bagirma ikonu koymusum, ikisi de kirmizi ya, ondan karisti...
Kizar miyim sana hic, al senin olsun Karlayil, 100 tanesi feda olsun yani.
Ay pardon ya Alice'm gozluk yerine bagirma ikonu koymusum, ikisi de kirmizi ya, ondan karisti...
alice kurban olsun sanaSerendipity yazdı:
tonksu görüyorum sagda, yasasin, ay pardon forumlar karisti
http://www.youtube.com/watch?v=6m4R_zutkJQ
Oh my ..Oh my... Oyle muhtesem bir trailer ki..Allahim sanki filmi izluiyormusum gibi hissettim. Harika seyler var filmde.. Trailer boyleyse film nasil tahmin edemiyorum.. HArika harrika..
Serpil'im tuylerim diken diken oldu. Harika bu.
Ah Edward ah!
Muzik super yahu!
Dimi mevhibem..Nasil bir muzik oyle. FIlm muziklerinden birisi sanirim.Yoksa bellas lullaby mi bu..HArika..Izlerken nefesim kesildi canim ya. Ah o en sondaki you are my life now a ne demeli.
Oldurucu son darbe
Hem de direk kalbe
serpil-hale-hande yazdı:
Ah o en sondaki you are my life now a ne demeli.
Bir de bir sahne var.Lunapark gibi biryerdeler dans ediyorlar sanirim.Tam olarak ne odlugunu anlayamadim.Edward oralarda da birseyler soyluyor cocuklar daha uyumadi anlayamiyorum ne oldugunu.Ama trailer boyleyse film nasil olacak.NAsil izleyecegiz hic bilmiyorum. Hala etkisindeyim.
Meger kitaptaki elmayi tutan Edward mis. .
Prom night o sanirim Serpil ve diyor ki Do you know how long I've waited for you?
oyhhhh! diyorum Mevhibe..Bu cocuk bu rol iicn bicilmis kaftan..Yemek sahensinde ki Bellanin soruusu karsisindaki o bakis nedir oyle..Sen bu rol icinmi dogdun be cocuk demek gerliyor icimden..ladybug yazdı:
Prom night o sanirim Serpil ve diyor ki Do you know how long I've waited for you?
Nerdde o roportajlarda herseye gulen Rob, nerde bu Edward..