HAdi bakalim, insallah.
harry_potter yazdı:
Kesinlikle Miky benimdir. Tamam artık sahip çıkıyorum ve Mike ile aramı gireni fururum ona göre.
HAdi bakalim, insallah.
harry_potter yazdı:
Kesinlikle Miky benimdir. Tamam artık sahip çıkıyorum ve Mike ile aramı gireni fururum ona göre.
Bnercede birakma burcin..Hos cocuk ama karakteri bos biraz. Onu da sen halledersin .harry_potter yazdı:
Kesinlikle Miky benimdir. Tamam artık sahip çıkıyorum ve Mike ile aramı gireni fururum ona göre.ladybug yazdı:
Eee sen de elindekine sahip cikmayi ogrenemedin gitti be Burcin'im.
Al sana Mike.
harry_potter yazdı:
Karakayıl'ı da Nesli'ye verdim Mev. Bu yüzden o siteden o nasiplensin.
Boşverin, ben Mike'ı merak ediyordum zaten. Onun resimleri de yayımlansın. Belki doğru düzgün birini seçmişlerdir.
Ben seviyorum Mike'ı. Kitabı da ilk okuduğumda Mev'e söylemiştim. Ben Mike'ı çok sevdim diye. Nesini sevmezsiniz bu çocuğun diyecektim ki vazgeçtim. Rakiplere neden övüyorsun Burçin dedim kendi kendimeserpil-hale-hande yazdı:
Bnercede birakma burcin..Hos cocuk ama karakteri bos biraz. Onu da sen halledersin .harry_potter yazdı:
Kesinlikle Miky benimdir. Tamam artık sahip çıkıyorum ve Mike ile aramı gireni fururum ona göre.ladybug yazdı:
Eee sen de elindekine sahip cikmayi ogrenemedin gitti be Burcin'im.
Al sana Mike.
harry_potter yazdı:
Karakayıl'ı da Nesli'ye verdim Mev. Bu yüzden o siteden o nasiplensin.
Boşverin, ben Mike'ı merak ediyordum zaten. Onun resimleri de yayımlansın. Belki doğru düzgün birini seçmişlerdir.
Billy Burke Bella'nin babasi Charli'yi oynuyor. Filmde biyikli ama.
di mi..Elinden alirlar falan. yok yok o garanti senin.Kimsenin ona goz koyacagini sanmam. Allah muhabbetinizi arttirsin Burcincim.
bayıldım ben bu resime.serpil-hale-hande yazdı:
Sana acil mike resimleri bulayim ben Burcin.. Oda hos bir tip.
Mevhibe sana hih yapip basini arkaya atan icon gonderiyorum.
Saka maka bende agacdaki cilvelsme sahnesin dans sahnesini cok begendim.Bir de trailer da i just want to try one thing diyor edward abim..Iste onu soylerkenki yuz ifadesine bittim.
Biyikli daha hos ama. Nerde benim hayalimdeki gobekli Charlie.Nerde bu manken bozmasi baba Charlie..Burcin bak Charlie de iyi .. Hem de sahibi yok. Hem kitapta hem sitede.ladybug yazdı:
Billy Burke Bella'nin babasi Charli'yi oynuyor. Filmde biyikli ama.
sağınız solunuz bella olmuyorserpil-hale-hande yazdı:
di mi..Elinden alirlar falan. yok yok o garanti senin.Kimsenin ona goz koyacagini sanmam. Allah muhabbetinizi arttirsin Burcincim.
Matt Bushell, Bella'nin annesinin kocasi Phil'i oynuyor
Gil Birmingham, Jacob'in babasi Billy'i oynuyor.
sağınız solunuz bella olmuyor
oyhhh! diyorummevhibecim..Ama biz breaking D. dan once Phili gormuyorduk degilmi.Demek ki twilight da koyacaklar.Bellayi Forksa gonderirken falan gorucez belki.ladybug yazdı:
Matt Bushell, Bella'nin annesinin kocasi Phil'i oynuyor