Arkadaslar sızın cocuklarınız ne kadar emdi?
ne zaman ek mamaya basladınız ? benım oglum 3 buck aylık ve emmeyle doymuyor.bır haftadır mama verıyorum emdıgının aslı yok cok uzuluyorum...sızlerın nasıldı...
Arkadaslar sızın cocuklarınız ne kadar emdi?
ne zaman ek mamaya basladınız ? benım oglum 3 buck aylık ve emmeyle doymuyor.bır haftadır mama verıyorum emdıgının aslı yok cok uzuluyorum...sızlerın nasıldı...
oglum 17 ay emdi ve zorla biraktirdim,kontrolsuz surekli emmek istiyordu cunku.
siz doymadigina nasil karar verdiniz,kilo mu almiyordu bebeginiz?
çınarın 2 yasına kadar kadar emdi
sadece uyuyacagı zaman emiyordu son dönemde
tabiki 6 aydan sonra ek gıdaya basladık
dr. danıştınızmı
doymaması konusunu
kılosu sabıtlestı. gunde ıkı yada üç kez bez degıstırıyordum.bırde sureklı aglıyodu mamaya baslayınca sustu yavrum.Doktorlar bezını takıp edın dıyor...mamayı verelı daha neselı....
Benim büyük kızım 16 ay emdi 6 aylıkken başladık ek gıdaya
şimdi küçük kızım 14 aylık emiyor hala ve yine onada 6 aylıkken başladık ek gıdaya.
Siz erken geçmişsiniz sanırım doymadığınımı düşündünüz bebeğinizin..
oğlum 22 aylıktı,kızım 14 aylıktı emmeyi bıraktılar.ikisindede 6 aydan sonra ek gıdaya başladım.
Efe maalesef sadece 45 gün emdi... Önce dr doymuyor geceleri mama verin dedi, sonra babaannemiz beyin kanaması geçirdi, hastane-mastane derken doğru-düzgün emziremedim ve iyiden iyiye mama çocuğu oldu...
İçimdeki en büyük uktedir...
Oğlum 8 ay emdi.Mamayı biberonla verdiğim için ve işe başladığım için çabuk bıraktı.Kızım 19 aylık ve hala emiyor.6 ay sadece anne sütü verdim ve biberona alışmadığı için hala emmeye devam ediyor.Bence biraz sabır gerekiyor ama kilo alımı yavaşlamıssa yapacak birşeyde yok..
esım zaten cocuk hastanesınde.Arkadasları balayın demıs
çocugun doymadıgı belli demısler...
2 yıl emdi, benimki de zaten bebeklikten itibaren emmeyle doymuyordu ama mamayla beraber emzirdim