Benim dun aksam cikmis dedigim bolumu de ben izleyemedim,hata verdi,uzerinde calisiyorumNartaneleri yazdı:
Ben halen izleyemedim yeni bölümü ühüü
Benim dun aksam cikmis dedigim bolumu de ben izleyemedim,hata verdi,uzerinde calisiyorumNartaneleri yazdı:
SeL@y yazdı:
selaycim siteye halen eklenmemis baktim simdi
ya arkadaşlar, bence 9. bölüm diye birşey yok, 9. bölümün fragmanını göndermiştim, orada diyordu ya 24.04. diye... Yani sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem, ama 9. bölüm diye birşey yok maalesef henüz...
kızlar, 9. bölüm 1 ay sonra yayınlanacak, boşuna aramayın.
Songül'ün burda yayınladığı dediği tekrarı olabilir bence. Hemen buraya gelsin ve konuşa bir açıklık getirsin derim, HEMEN.
Dün gece eşim baya uğraşmış,lost'un 9. bölümünü indirmek için..ama ilk indirdiği sitedeki lost'un 9.bölümü açılmamış,ayrı bir program indirmek gerekiyormuş filmi izlemek için o da paralıymış eşim de vazgeçmiş..sonra başka bir siteden de indirmiş,o da aynı olunca öyle kaldı yanii
ya oyuna geldik,ya oyuna geldik arkadaşlar
tabi oyuna geldiniz Gülhan, par tutazağı anacım bular, kanmayın
olmayan bölümü mü satıyorlar size.
medip yazdı:
kızlar, 9. bölüm 1 ay sonra yayınlanacak, boşuna aramayın.
Songül'ün burda yayınladığı dediği tekrarı olabilir bence. Hemen buraya gelsin ve konuşa bir açıklık getirsin derim, HEMEN.
bende diyorum niye yok iyi neyse ben eskileri seyretmeye devam edeyim ozaman neler olmus öyle neler izledikce agzim acik kaliyor ana lucia Jackin babasini taniyormus önceden sonra sawyerle aralarinda neler olmus hehe
Sawyer'la neler olmuştu aralarında ahtırlayamadım şimdi, anlat da bir hafızamı tazeleyim ben de.
Jack'in de az daha cici annesi olacaktı Anna, di mi
Bu da sana Gülhan'ım.gülhan.e yazdı:
Ayy ,ayy ,ayy..Smyrna yazdı:
Ayyy, ayyy, ayyyy....
Dostlar yazışıyormuş burada.
Seviyom sizi.
Türkân'cım,keşke geleceğini önceden haber verseydin çay filan demlerdik..
Ben de seni seviyorum
medip yazdı:
Sawyer'la neler olmuştu aralarında ahtırlayamadım şimdi, anlat da bir hafızamı tazeleyim ben de.
Jack'in de az daha cici annesi olacaktı Anna, di mi
öhöööm burda acik acik yazamam simdi ormanda hani