evet.
ama hikayenin mutlu devamı için yeterli gelmedi, yani bir işe yaramadı diyebilirim.. yani hiçte gerekli bir eylem değil.. olmasa da olur..
evet.
ama hikayenin mutlu devamı için yeterli gelmedi, yani bir işe yaramadı diyebilirim.. yani hiçte gerekli bir eylem değil.. olmasa da olur..
mintiminti yazdı:
evet.
sabah sabah mideme ağrı girdi zaten bi de o zamanalr zayıftım da
bu akşamın kavga konusu bulundu zaten evlendiğimizde sen beni eşikten kucağında geçirmedin
şekerim bak ne diyorum bir işe yaramadı diye.. boşyere adama azap çektirme.. ha şeytan azapta gerek diyorsan her bahane mübahtır tabii kiaylin_İleri yazdı:
mintiminti yazdı:
evet.
bu akşamın kavga konusu bulundu zaten evlendiğimizde sen beni eşikten kucağında geçirmedin
mintiminti yazdı:
şekerim bak ne diyorum bir işe yaramadı diye.. boşyere adama azap çektirme.. ha şeytan azapta gerek diyorsan her bahane mübahtır tabii kiaylin_İleri yazdı:
mintiminti yazdı:
evet.
sabah kalkıp akşamın kavga konusunu bulunca gün içinde kafam rahat oluyo
bana bişi dediği anda karşı atak hazır diye
Hayır.Eşikten kucağa alınarak geçirilmedim.
Hayır, hiç aklıma gelmedi, onun da gelmemiş demekki... Naaptığımızı biliyo muyduk biz
aylin_İleri yazdı:
...
sabah kalkıp akşamın kavga konusunu bulunca gün içinde kafam rahat oluyo
bana bişi dediği anda karşı atak hazır diye
evet ben kapı önünde dikilip beklemiştim eşikten geçirsin diye eşimde
amman kendin yürüyemiyormusun geç içeri işte demişti ama zor zahmet geçirmişti o kabarık gelinlikle )))))
ailesinin yanında utanmıştı
evettt