Yok yazmamış.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Adını yazmadın şimdi dimiSibel yazdı:
Adını yazmayim, hani şu Ümraniye'deki adı İ ile başlayan ikinci harfi K olan üçüncü harfi E olan ve son harfi de A olan yer var ya.
İlahi Sibel.
Yok yazmamış.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Adını yazmadın şimdi dimiSibel yazdı:
Adını yazmayim, hani şu Ümraniye'deki adı İ ile başlayan ikinci harfi K olan üçüncü harfi E olan ve son harfi de A olan yer var ya.
İlahi Sibel.
Ya şimdi desem ki sana alma
Ne ka köfte o ka ekmek
Ay yoksa tam tersi miydi
cok kaliteli oldugunu soyleyemem. Arkadasim ogluna yatagini ordan almis, fena degil ama bizde sifonyer vardi, tasinirken demonte ettik ve bir daha bir araya getiremedik, ben de geri goturdum, ustunden o kadar zaman gecmis ve de faturasi olmadigi halde yari parasini geri aldim...
bende kullaniyorum oranin mallarindan ..Ceykanin bebek odasini oradan almistim Cankatida büyüttü ve yegenime kalacak simdi.. kalite bakimindan alirken bakmak gerek biraz iyileri biraz daha pahali tabi
evi kücük olanlara cok cözüm sunuyor
Yok ya arkadaşım yanlış anladın, bulduğum telefonun fiyatı 2,500 ytl.hande-kaan yazdı:
Sibel yazdı:
Ben gördüm üzerinde de bir cep telefonu buldum hatta Teslim ettik güvenliğine falan. Telefonun satış fiyatını öğrenince de dibin düştü 2.500 ytl kadarmışhande-kaan yazdı:
bende yazlığa almak istiyorum ..
mavi bir takım var plastikten olan hani çocuk odası takımı..
nasıl acep..
yerinde gidip inceleyen var mı???
Şaka bir yana ciddin sevimli bir takım o, ama benim iki tane çocuğum olduğu için fiyatı bana çok uygun gelmedi.
ne diyosun...
2500 ytl he?
tam takımı okadardır herhal...
ben sadece yatak dolap ve masasını almayı düşünüyorum...
ama hem plastik hemde 2500ytl çok fazla bence de..
Takım o kadar değil. Tam takım bile alsan 1.000 ytl ya yapar ya yapmaz.
kullanmadım hiç.. bazı tasarımları başarılı buldum ama kalite konusunda pek tutmadım diyebilirim..
ayrıca bana montajını insanın kendisinin yapması hiç mantıklı gelimiyor, beceren var beceremeyen var. garanti kapsamı ne adam monte ederken birşey olsa ne olacak vs..
Sibel yazdı:
Yok ya arkadaşım yanlış anladın, bulduğum telefonun fiyatı 2,500 ytl.hande-kaan yazdı:
Sibel yazdı:
Ben gördüm üzerinde de bir cep telefonu buldum hatta Teslim ettik güvenliğine falan. Telefonun satış fiyatını öğrenince de dibin düştü 2.500 ytl kadarmışhande-kaan yazdı:
bende yazlığa almak istiyorum ..
mavi bir takım var plastikten olan hani çocuk odası takımı..
nasıl acep..
yerinde gidip inceleyen var mı???
Şaka bir yana ciddin sevimli bir takım o, ama benim iki tane çocuğum olduğu için fiyatı bana çok uygun gelmedi.
ne diyosun...
2500 ytl he?
tam takımı okadardır herhal...
ben sadece yatak dolap ve masasını almayı düşünüyorum...
ama hem plastik hemde 2500ytl çok fazla bence de..
Takım o kadar değil. Tam takım bile alsan 1.000 ytl ya yapar ya yapmaz.
çok saf gördüm kendimi...
Valla garantisi var Zeynepcim artı evine götürüp beğenmezsen geri de iade yapabiliyorsun. Montaj konusu da şöyle ucuz olmasını buna bağlıyorlar zaten. Al götür kendin taşı kendin montajını yap ucuza gelsin diyorlar. Aslında çok da zor değil bu iş. Yurtdışında işçilik çok pahallı olduğu için böyle bir uygulama var işte orda da.zeyneb yazdı:
kullanmadım hiç.. bazı tasarımları başarılı buldum ama kalite konusunda pek tutmadım diyebilirim..
ayrıca bana montajını insanın kendisinin yapması hiç mantıklı gelimiyor, beceren var beceremeyen var. garanti kapsamı ne adam monte ederken birşey olsa ne olacak vs..
Biz kullanıyoruz memnunuz, ama montajı söylendiği kadar kolay olmuyor her zaman
Detaylı ürünlerde montj hizmeti almak en iyisi, ürün bedelinin yüzde on'u galiba... Geçenlerde raf aldık, takana kadar kocamın elleri şişti !