Eylül'e 15 aylıkdan beri bakan bakıcısı Ege doğduktan 4 ay sonra ayrılda. Ben de tam 2 hafta sonra işe başlıyacaktım. Acele birini bulduk, 10 yıldır bu işi yaptığını gayet tecrübeli ve disiplinli olduğunu söyledi. Hemen anlaştık ve işe başladı 10 gün kadar birlikte kaldık ve ben işe başladım. Ama maalesef benim kafam hiç rahat değil, sürekli Eylül'le didişiyor. Eylül hem yaşı gereği hem de hayatındaki 2 büyük değişikliğe (kardeş ve bakıcısının gitmesi) tepki verdiği için son derece inatcı ve huysuz bir çocuk oldu. Bu bakıcı da akşama kadar onun inadına gidiyor ve hep benim dediğim olsun istiyor, Eylül'ü disipline etmeye çalışıyor ve Eylül daha da huysuz ve tepkili bir hale geliyor.
Ayrıca ben evi her aradığımda bakıcı sürekli bir şikayet halinde. Çocuk gibi bana Eylül'ü şikayet ediyor. Beni hep iş yerinde tedirgin bir halde bırakıyor. Yani benim anlatmak istetiğin kısaca, Eylül bu kadını sanırım kabullenmiyor ve sürekli tepki veriyor. Şimdi yeni ve daha yumuşak başlı anlayışlı bir bakıcı arıyorum. Tanıdığı olan varsa lütfen bana yardımcı olur musunuz?