Yazin geldigimde NLP egitimi veren bir psikolog ile gorusmek istiyorum...Nerdedir, kac gun surer vs ? Fikri olan?
Yazin geldigimde NLP egitimi veren bir psikolog ile gorusmek istiyorum...Nerdedir, kac gun surer vs ? Fikri olan?
.
Cahilliğimi mazur gör de Cemile, NLP ne ?
Türkan Abla buradan bilgi sahibi olabilirsin Sevgilerimle...Türkan-Dilara yazdı:
Cahilliğimi mazur gör de Cemile, NLP ne ?
tık
Yardımcı olmaya çalışacağım Tanıdığım bir kaç danışmanlık var İstanbuldayımCemileZipak yazdı:
Ben Belcika'dayim ama yazin geliyorum oralara...Lutfen yardiminizi esirgemeyinizeserecem yazdı:
Nerede yaşıyorsunuz??? Yardımcı olmaya çalışacağım Tanıdığım bir kaç danışmanlık var İstanbuldayımCemileZipak yazdı:
[quote]
CemileZipak yazdı:
ok siz gelene kadar ben bulurum bugün tatil yarın araştıracağım ne zaman geliyorsun ne kadar vaktim var
Ben Belcika'dayim ama yazin geliyorum oralara...Lutfen yardiminizi esirgemeyiniz
Ben temmuz ortasi gelecegim Avrupa yakasi olursa super olur, KAdikoy-Uskudar da olabilir...eserecem yazdı:
ok siz gelene kadar ben bulurum bugün tatil yarın araştıracağım ne zaman geliyorsun ne kadar vaktim varCemileZipak yazdı:
Ben Belcika'dayim ama yazin geliyorum oralara...Lutfen yardiminizi esirgemeyiniz
senin hızına yetişilmez kızımCemileZipak yazdı:
Ne hizi yahu, miymintinin tekiyim, degismek istiyorum, son carem NLP :roll:yildiz_hatun yazdı:
senin hızına yetişilmez kızımCemileZipak yazdı: