Şimdi sigortacı arkadaşlara sordum gerçi onlardan haber bekliyorum. Merak ettim sizler çocuklarınıza hayat, sağlık, emeklilik, eğitim... sigortası yaptırdınız mı arkadaşlar?
Geleceğini garantiye almak fikri çok sıcak geliyor bana, ne diyorsunuz?
Şimdi sigortacı arkadaşlara sordum gerçi onlardan haber bekliyorum. Merak ettim sizler çocuklarınıza hayat, sağlık, emeklilik, eğitim... sigortası yaptırdınız mı arkadaşlar?
Geleceğini garantiye almak fikri çok sıcak geliyor bana, ne diyorsunuz?
Benim cocuklarin ücündede var hayat sigortasi birde kaza sigortalari var birde zarar icin var yani baskasina zarar yaptigi zaman sigorta karsiliyor
Hım hayat sigortası demek...Şimdi bunları bi not alayım...teşekkürlerNartaneleri yazdı:
Benim cocuklarin ücündede var hayat sigortasi birde kaza sigortalari var birde zarar icin var yani baskasina zarar yaptigi zaman sigorta karsiliyor
Elif doğduğu günden bu yana sağlık sigortası yaptırıyorum her yıl.
Diğer hayat sigortasını da doğumunda hediye olarak teyzesi yaptırdı ve ödüyor.
Şu an bizde durum bu canım.
Ama sağlık sigortası süper doktor,hastane ilaç vs.herşeyi karşılıyor ve istediğimiz hastaneye hiç düşünmeden götürüyoruz.
Cnm o arkadaşla konuştum araştıracağım dedi Ben de çok sıcak bakıyorum emekliliğe düşünmekteyim hala , özel sağlık yaptırdık ailecek çünkü çok gerekli her ay doktor kontrolümüz oluyor
Görüştük, sağolsun bakacak esercim... Sağlık sigortasına gerke yok biz de sanırım emekli sandığına bağlıyız ama diğerlerini ben de merak ediyorum. Bir taraftan da acaba bankada hesap açtırıp ona mı para yatırsak ya da fon falan mı alsak diye düşünüyorum...Hangisi daha sağlıklı acaba?eserecem yazdı:
Cnm o arkadaşla konuştum araştıracağım dedi Ben de çok sıcak bakıyorum emekliliğe düşünmekteyim hala , özel sağlık yaptırdık ailecek çünkü çok gerekli her ay doktor kontrolümüz oluyor
[quote]
rozen yazdı:
Cnm dur şu emekliliği bi araştıralım yine konuşuruz , ama dediğinde mantıklı benim kzıımında hesabı var düşünebilirsiniz benceGörüştük, sağolsun bakacak esercim... Sağlık sigortasına gerke yok biz de sanırım emekli sandığına bağlıyız ama diğerlerini ben de merak ediyorum. Bir taraftan da acaba bankada hesap açtırıp ona mı para yatırsak ya da fon falan mı alsak diye düşünüyorum...Hangisi daha sağlıklı acaba?
OZel saglik sigortamiz var.
Ayrica para biriktirmeyi ogrensin diye hem de onun icin birseyler biriktirelim diyerekten butun bozuk paralari kumbarasina atip bankada ki hesebina yatiriyoruz her ay Rahsan'cim.
evet bunu da yapabiliriz aslında...hemen bir kumbara edinelim))ladybug yazdı:
OZel saglik sigortamiz var.
Ayrica para biriktirmeyi ogrensin diye hem de onun icin birseyler biriktirelim diyerekten butun bozuk paralari kumbarasina atip bankada ki hesebina yatiriyoruz her ay Rahsan'cim.
sağol canım
Rica ederim. Ne kadar cok biriktigine sasiracaksin yaparsan.rozen yazdı:
evet bunu da yapabiliriz aslında...hemen bir kumbara edinelim))
sağol canım