güzel bir afiş...
hatta afişte belirtilen noktalardan 1 tanesinin istismar sayıldığını bilmiyordum...
iyi oldu...
güzel bir afiş...
hatta afişte belirtilen noktalardan 1 tanesinin istismar sayıldığını bilmiyordum...
iyi oldu...
güzel bir anlatım olmuş
pelincim,
tek tek hepsini inceliyorum.
bu arada hoşgeldin.
sensiz olmuyo
yerimden kalkamayacak gibi oldugum zamanlarda tv'nin kumandasi baska bir koltugun uzerindeyse rica ediyorum oglumdan, getiriyor. ben de istismarci bi anneyim
saka bi yana, Pelin cok guzel bir calisma olmus. ben print edecegim simdi, evde esime de gosterecegim, siteyi bilmeyen baska arkadaslarima da...
tesekkurler bilgilendirdigin icin.
Hoş geldin Pelin
Konu önemli hem de çok önemli
Çok güzel bir afiş herşey açık ve net anlatılmış söylenecek söz kalmamış..
Teşkkür ederim paylaşımınız için çok güzel bir afiş ,çok net ve açık
Print aldım pelin, dükkanın bir köşesine asmayı düşünüyorum.
Ben sinirlendiğim zaman dila'yı zaptedemediğim zaman ona kızgın kızgın söyleniyorum. Bu yaptığı ile beni ne kadar üzdüğünü kalbimi kırdığını anlatıyorum acaba ilk resimdeki anne mi oluyorum
sorma şahende...sahende yazdı:
Ben sinirlendiğim zaman dila'yı zaptedemediğim zaman ona kızgın kızgın söyleniyorum. Bu yaptığı ile beni ne kadar üzdüğünü kalbimi kırdığını anlatıyorum acaba ilk resimdeki anne mi oluyorum
çok nadir de olsa ben de sözle hırpalıyorum Tılsım'ı...
bazen meşgul zamanlarımda dinleyemediğim de oluyor...
bu durumda bir "istismarcı" anne de ben oluyorum sanırım...
puf..!
Anneee ben de istismarcı anne grubuna giriyorum bazı maddelerle ..Huffff..plntzn yazdı:
sorma şahende...sahende yazdı:
çok nadir de olsa ben de sözle hırpalıyorum Tılsım'ı...
bazen meşgul zamanlarımda dinleyemediğim de oluyor...
bu durumda bir "istismarcı" anne de ben oluyorum sanırım...
puf..!