oyun parkları da artık beşik terine kullanılıyor. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim hangisini almalı?
oyun parkları da artık beşik terine kullanılıyor. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim hangisini almalı?
aslinda hic biri, bebegin emeklemesini ve hareketlenmesine engel olacak hic bir düzenlemeye gerek yok.
ama illa sinirlari belirleyelim, odanin her yanina gitmesin derseniz oyun parki ( umarim ayni seyden bahsediyoruzdur ) derim.
en azindan bebegin ilgisini ceken renkler ve objelere sahip, bebek sever genelde.
galiba yanlış anlaşıldım bebeğim olacak ve nerde yatıracağım? kullanım açısından hangisi olmalı?
vuslat yazdı:
galiba yanlış anlaşıldım bebeğim olacak ve nerde yatıracağım? kullanım açısından hangisi olmalı?
yok hata bende son yeniliklerden haberim olmadan yazmisim.
hangisinin daha faydali olacagini kisi sonradan anliyor aslinda.
bebek uysal olursa her yerde uyur, koligi olursa besik iyidir. annenin yakininda olsun, anne kokusunu hissetsin yeter
Turkiye ye gelince baktim burda park yataklar besik yerine kullaniyor miller bende kizim dogmadan once baya kararsiz kaldim ama nede olsa dosegi yok die besik aldim,ama icine dosek koyarsan neden olmasin.. Allah tamamina erdirsin,
Artık onların içine göre yataklar mevcut.
halide yazdı:
Turkiye ye gelince baktim burda park yataklar besik yerine kullaniyor miller bende kizim dogmadan once baya kararsiz kaldim ama nede olsa dosegi yok die besik aldim,ama icine dosek koyarsan neden olmasin.. Allah tamamina erdirsin,
oyun parkı! Beşik çok kısa süre kullanılıyor, oyun parkı daha fonksyonlu ve kullanışlı, hani boş yere para vermek istemiyorsan diye söylüyorum
mira için oyun parkı kullanıyorum şu an yatak kısmını kullanıyoruz çok işimize yaradı katlanıp kaldırıldıığında hem yer işgal etmiyor hemde seyahat sırasında çok pratik kullanlıyor
mesela hafta sonu arkadaşlara kalmaya gittik oyun parkınıda yanımızda götürdük hem kızım yerini yadırgamadı hemde arkadaşım ona ayrı bir yer açmak zorunda kalmadı
mira için oyun parkı kullanıyorum şu an yatak kısmını kullanıyoruz çok işimize yaradı katlanıp kaldırıldıığında hem yer işgal etmiyor hemde seyahat sırasında çok pratik kullanlıyor
mesela hafta sonu arkadaşlara kalmaya gittik oyun parkınıda yanımızda götürdük hem kızım yerini yadırgamadı hemde arkadaşım ona ayrı bir yer açmak zorunda kalmadı
Ben bundan kullanıyorum çokta memnunum.
Benim gibi çok seyahat ediyorsan ve ufalık beşiğinden başka bir yerde yatmazsa çok kullanışlı tavsiye ederim.