sevgili anneler kızımın uykusu var fakay uyutamıyorum
bi yeri ağrımıyor sancısıda yok faKAT BENİ MAHVETTİ.lütfen bana yardımcı olun önerilerinizi acilen bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
kucakta ayakta dur susuyor...
bi yeri ağrımıyor sancısıda yok faKAT BENİ MAHVETTİ.lütfen bana yardımcı olun önerilerinizi acilen bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
cok zor bısey bılıyorum bızımkıde tam 14 ay uyumadı dr lar bıle ınınmıyordu gunde 3 4 saat uyuduguna takı odasını aırdık baya duzeldı sayılır.bı prolemı vardır dıye dusunuyorum resımdekı kadarsa daha cok kucuk.belkı gece gunduz olayını anlamamıstır.Allah yardımcınız olsun.
Öncelikle sakin olmalısınız, gerginliğiniz bebeği direk etkiler. Sıcak ortamda, ılık bir banyo ve ardından masaj yaparsanız iyi gelecektir. Ben ninni de söylerdim uyuturken işe yarardı...nilsu023 yazdı:
Kolay gelsin...
kucakta ayakta duracaksın başka çare yok
nilsu023 yazdı:
sizce salıncak alsam durur mu sevgili arkadaşlarım...
durur arkadaşım durur buna emin ol.
ben evde çingene salıncağı yaptım.artık demir konstriksyondan salıncaklar satılıyor.zaten sana yazmıştım daha önceden elimde resmi olsa sana mail atardım.fırsatım olursa fotoğrafını göndericem.
BEBEK EGZERSİZLERİ diye bişiy duydunmu.Enerjimi atamadığımda ben bile tepinmekten uyuyamam.Çok sağlıklı bir beğebenziyor.Birde kulağını kom,ntrol et kolay anlaşılmaz çünki.Bebek egzersizleri ebnim sporhane forumumda var.Bulursam ekleyim.
ya ben bu çocuğu yerim yaa
almanyadan getirilen bir ilaç vardı adını sorayım herkes birbirine adını veriyodu hatta bizim işyerindeki şoför allah razı olsun abla ver elini öpcem demişti çok gülmüştüm o derece tak etmiş canına adamın
araştırır yazarım
Sadece sabır,yapacak pek bişey yok malesef..
Bende çok yorulmuştum,2 ay içinde 16 kilo vermiştim ama kızımın gazı çok fazlaydı..
Ağrısı,sancısı yoksa huysuz demekki annesi,kolaylıklar dilerim.
Öncelikle kocaman maaşallah. rahatsızlığı olmaması çok iyi. Acaba sizi özleyip sizinle daha fazla vakit geçirmeyi istiyor olabilir mi? Ben 16 aylık kzımda yaşıyorum bu sorunu. annem, yeğenim rahatça uyuturken ben uyutanmıyorum. Hep benim kucağımda olmak istiyor. Belki de uyuduğu kadarı ona yetiyordur.