Bız Kahvaltımızı ettık az sonra cıkıcaz. hava sahane.
Sızler neler yapıyor sunuz?
Sevgıyle Kalın
Bız Kahvaltımızı ettık az sonra cıkıcaz. hava sahane.
Sızler neler yapıyor sunuz?
Sevgıyle Kalın
sende sevgiyle kal nurcan ablacığım.hafta sonu planına gelince hava çok soğuk burda.malum bende çalışıyorum.ama erken çıkabilirsem bebek için ultrasona girmek istiyorum bi bakalım.... sonrasında da ev yada kayınvalideler.
8 de Tuğcanı kaldırdım.Matemetik Olimpiyat çalışmasına gitti,oradan da dershaneye gidecek.
Onun kahvaltısının ettirince salonda kıvrılıp uyumuşum.Hafif kırgınlığım var.
Saat 9,30 da Tuğberk uyanınca ,babasıyla aşağı indiler.
Uyandım,birlikte kahvaltı ettik.Semih işe gitti,ben son çayımı burada içiyorum,oğluşta Sponge Bob seyrediyor.
Sonra toparlanıp Pınarla (Pia) birlikte sitemize yeni katılan Filizle (radyah)buluşup tanışmaya gideceğiz.
Gideceğimiz yere ilk kez gidiyoruz,oğluşlar oynarken bizde sohbet edebiliriz umuyorum.
Sonrasında ev kurstan ve işten dönenlerle evdeyiz bu akşam.
Yarın sabahki halime bağlı....
Öncelikle geçmiş olsun ,aşı olduğum halde bendedeelifgencer yazdı:
8 de Tuğcanı kaldırdım.Matemetik Olimpiyat çalışmasına gitti,oradan da dershaneye gidecek.
Onun kahvaltısının ettirince salonda kıvrılıp uyumuşum.Hafif kırgınlığım var.
Saat 9,30 da Tuğberk uyanınca ,babasıyla aşağı indiler.
Uyandım,birlikte kahvaltı ettik.Semih işe gitti,ben son çayımı burada içiyorum,oğluşta Sponge Bob seyrediyor.
Sonra toparlanıp Pınarla (Pia) birlikte sitemize yeni katılan Filizle (radyah)buluşup tanışmaya gideceğiz.
Gideceğimiz yere ilk kez gidiyoruz,oğluşlar oynarken bizde sohbet edebiliriz umuyorum.
Sonrasında ev kurstan ve işten dönenlerle evdeyiz bu akşam.
Yarın sabahki halime bağlı....
var azcık bir kırgınlık.
Bu arada kızlara çok çok selam söylerseniz sevinirim..
İnşallah ufaklıklarda uslu dururda iki muhabbet edersiniz..
Biz malum en yoğun günümüzü yaşıyoruzzz...Çalışıyorumm..
Öğlen 12 den 2 ye kadar kemanım var sonra yine çalışmaya
devam akşam 7 ye kadar..Belki akşam 8 matinesinede sinemaya
gidebilirim oda belki saaramın keyfi yerindeyse babanneye
bırakıp gideriz..
Teşekkürler,saara-yıldırım yazdı:
Öncelikle geçmiş olsun ,aşı olduğum halde bendede
var azcık bir kırgınlık.
Bu arada kızlara çok çok selam söylerseniz sevinirim..
İnşallah ufaklıklarda uslu dururda iki muhabbet edersiniz..
Bizde aşı olduk.O yüzden Tuğberk ve ben hafif geçiriyoruz.Tuğcan yavrum hep ayakta geçirmek zorunda kaldı (dersler).Babamız aşı olmamıştı,en ağır o geçirip bizlere taşıdı...
Kızlara selam söyleyeceğim.
Sizede iyi hafta sonları...
Dun gece yagmur yagdi hava da serindi.Ben de balkona cikmistim bir sure,simdi oksurugum yeniden basladi ve cok usuyorum.
Esimde kendi arabasi calismadigi icin benimkini almis,cikmayayim diyordum zaten battaniye altinda gecirecegim bugunu
Son derece sessiz geçiriyorum. Alev ve babası babaanne ve dedenin yanına gittiler dün akşam. Ben de akşam oldukça duygulandırıcı bir film izledim televizyonda, epeyce hüzünlendim, ağlayasım geldi. Sonra iki saat kadar okumuşum. Sabaha karşı iki kez uyandım, ikisinde de kötü rüya görerek. Saat kaçta kalktığımı bilmiyorum. Bir yandan gazete okuyup, diğer yandan radyo dinledim.
Burada hava kötü, sevimsiz. Dün yağmur yağdı ve karlar eridi.Küresel ısınmanın etkilerini bu yıl çok belirgün bir biçimde yaşıyoruz. Pis bir yağmur yağıyor şu an, sicim gibi, ama içe işleyen türden. Dışarıya çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Ya evde oturup biraz çalışıp biraz örgü örerim, ya da havaya rağmen şehir merkezine giderim. Tabii ki, para harcamadan duramam!
Kızımı şimdiden özledim. Oysa o dedesinin ve babaannesinin yanında çok mutlu şu an!
Cok sakin.
Sabah 7 de kalktik Yasin'le birlikte yapilacak isler yapildi sonra kahvalti yaptik.
Aysima arkadasin da, esim alisverise gitti, Yasin uyuyo ben de cayimi aldim dinleniyorum.
"Son derece sessiz geçiriyorum. Alev ve babası babaanne ve dedenin yanına gittiler dün akşam. Ben de akşam oldukça duygulandırıcı bir film izledim televizyonda, epeyce hüzünlendim, ağlayasım geldi. Sonra iki saat kadar okumuşum. Sabaha karşı iki kez uyandım, ikisinde de kötü rüya görerek. Saat kaçta kalktığımı bilmiyorum. Bir yandan gazete okuyup, diğer yandan radyo dinledim.
Burada hava kötü, sevimsiz. Dün yağmur yağdı ve karlar eridi.Küresel ısınmanın etkilerini bu yıl çok belirgün bir biçimde yaşıyoruz. Pis bir yağmur yağıyor şu an, sicim gibi, ama içe işleyen türden. Dışarıya çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Ya evde oturup biraz çalışıp biraz örgü örerim, ya da havaya rağmen şehir merkezine giderim. Tabii ki, para harcamadan duramam!
Kızımı şimdiden özledim. Oysa o dedesinin ve babaannesinin yanında çok mutlu şu an!"
Dünden sürdüreyim...
Dün öğlene doğru arkadaşım telefon etti, annesi gelmiş (başka bir şehirde yaşıyor), şehir merkezindelermiş birlikte. Buluşup buluşamayacağımızı sordu. Annesini çok severim, hemen atladım gittim yanlarına. Epeyce bir oturduk Stockmann'ın kafesinde. Benim karnım toktu, yalnızca latte içtim, üç koca bardak. Sohbet doyurucuydu, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 5'e doğru önce kitapçıya uğradım, yeni Vogue Knitting dergisi gelmiş; sağolsunlar, çalışanlar benim için ayırmışlar bir adet. Dergiyi ve ısmarlamış olduğum bir kitabı aldıktan sonra Stockmann'ın yiyecek reyonuna geçtim. St.Tropez usulü fırında kurutulup, zeytinyağında otlarla marine edilmiş domates, keçi peyniri, karaüzüm, kepekli baton francala, yoğurt, eski zaman tarifine göre hazırlanmış elmalı gazoz, tereyağ, un ve kedi maması aldım. Dışarda kötü bir yağmur yağmaktaydı, taksiyle eve geldim. Karnım acıkmıştı, baton ekmeğin yarısıyla ve almış olduğum domates ve keçi peyniriyle sandviç yapıp, gazoz eşliğinde yedim. Ardından bir şekerleme yaptım. Kalktım, çalıştım, okudum, film izlerken örgü ördüm. Kanepede uyuyakalmışım, televizyon ve ışıklar açık bir biçimde. Sabah İida uyandırdı mır-mır, karnı açıkmış. Diğer kediyi, Moona'yı hiç görmedim, ne dün akşam, ne de bugün. Aramız nedense pek iyi değil. Kaçıyor benden.
Biraz önce ekmeğin geri kalanını yedim. Şimdi cam kahve presinde Guetamala kahvesi deneyeceğim ilk kez. Cam kahve presini evde ilk kez kullanıyor olacağım. Kızım babasıyla akşama geliyor. Bana sürprizi varmış. Ne acaba? Pori'den yemek yemiş olarak çıkacakları için evde bugün de yemek pişmeyecek, yaşasın!
Pazar gunu saati 15:45 ettik.
Kizimla cicek ektik, saksidakilerin topraklarini yeniledik.
Mutfak cekmecelerini bosaltip temizledik, bayildi bu duruma.
Hashasli kek yaptik, pisiyor simdi.
Cevizli ekmek mayaladik, bekliyoruz.
O simdi oyun hamurlari ile oynuyor ben de tost yapacagim ikimize. Bugun de evdeyiz hava yine cok sicak. Yagmur geliyormus ama onumuzde ki hafta yagisli.
Iyi Pazarlar.