..... arkadaşımın hediyelerini hazırladım, ancak delikanlıya (8-10) uygun bir hediye henüz bulamadım. Çünkü özel olsun ve çok beğensin istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.
..... arkadaşımın hediyelerini hazırladım, ancak delikanlıya (8-10) uygun bir hediye henüz bulamadım. Çünkü özel olsun ve çok beğensin istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.
Bu bizmiyiz acaba? Heyecan yaptım.
9 yaşında delikanlım var da o bakımdan
Söylemem Ama iyi oldu size sorayım.Gül_Doğa yazdı:
Bu bizmiyiz acaba? Heyecan yaptım.
9 yaşında delikanlım var da o bakımdan
Doğa neden hoşlanır? Hangi hediyeleri almak onu mutlu eder?
Ben de söylemem
Şaka bir yana Doğacım Top Trumps kartlarıyla haşır neşir bu ara. Hemen hemen hepsi mevcut.
Kutu oyunlarıyla oynamayı seviyor. Monopoly, Tabu gibi. Ama ben çok sıkılıyorum.
Bilgisayar oyunları, playstation oyunları, çıkartma biriktirmeyi seviyor.
Ama belki diğer delikanlı bunlardan hoşlanmıyor olabilir.
Doğacım, asla oturup bir resim yapayım, legolarla oynayayım sabit durayım diye düşünmeyip hala düz duvara tırmanan bir çocuk.
Bilemiyorum yardımcı oldum mu?
Eee en azından ne almamam gerektiği konusunda fikrim oldu, teşekkür ederim...Gül_Doğa yazdı:
Ben de söylemem
Şaka bir yana Doğacım Top Trumps kartlarıyla haşır neşir bu ara. Hemen hemen hepsi mevcut.
Kutu oyunlarıyla oynamayı seviyor. Monopoly, Tabu gibi. Ama ben çok sıkılıyorum.
Bilgisayar oyunları, playstation oyunları, çıkartma biriktirmeyi seviyor.
Ama belki diğer delikanlı bunlardan hoşlanmıyor olabilir.
Doğacım, asla oturup bir resim yapayım, legolarla oynayayım sabit durayım diye düşünmeyip hala düz duvara tırmanan bir çocuk.
Bilemiyorum yardımcı oldum mu?