1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR

MERHABA
    Arda idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 10.ayda sünnet ve idrar deliğinin geniş olması nedenizye ameliyat olmuştu.Bende içimdeki şüphe gitsin diye hafta sonu başka bir doktora gittim.İdrar yolu enfeksiyonunu ve istahsizlıgını,kusmasını sorum kafamın içini rahatlataktım.Ama ne oldu dahada çok karıştı.neden biliyormusunuz muayne etti sünnet olmuş ama ameliyatla delik düzeltilmemiş dedi.Nasıl olur anlamadım arda her ay doktoeuna düzenli gidiyor o öyle demedi hiç bugüne kadar,ameliyatı yapan profösör banada anlatmıştı söyle şöyle yaptım diye.Birde gece uyumuyor dedim anne sütünü kesmelisin dedi.Ver ama meme olayını kes biberonla ver o zaman yemesi,uyuması düzene girer dedi.Anne sütü 1 yaşında sonra ben pek önermiyorum dedi.Hatta inek sütü verebilirsin bir seferlik dedi.Daha 9 aylık Arda,kansız buldu tahlil verdi hem idrar hem kan çarşamba günü sonuşlar çıkacak.Neyse başınızı agrıtım ama benim kafam daha çok karıştı ben ne yapayım şimdi sizce akıl verebilecek var mı?

Re: KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR

merhaba canım cok gecmıs olsun umarım hersey olumlu gıder
    sevgılerımle ardayı opuyorum

merhaba.. gerçektende haklısınız.. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor durumu gibi görünüyor.. idrar deliği ile ilgili sanırım birkaç yerde daha araştırma yapman gerekecek o konuda burdan ahkam kesmek biraz saçma olur benim için ama ben emzirme konusunda birşey söylemek istiyorum. belki hatırlarsınız bilmiyorum bende oğlumun uykusundan şikayetçiyim. hala uyumuyoruz doğru dürüst desem yeri var.. bizde dokuz aylıktı on dakkada bir meme emmek için kalkıyorduk.çok kötüydü o zamanlar. doktorumuza durumu anlatınca sütten kesmemizi söylemişti. 9.5 aylıkken bende sütten zorlak kesmiştim. ikimiz içinde kabus gibi günler geçmişti o aralar. ama uyku sorunumuz hala devam ediyor. süttle , emmekle bir ilgisi yokmuş. şimdi çok pişmanım keşke kesmeseydim emzirmeye devam etseydi diye resmen vidan azabı duyuyorum. eğer dayanılmayacak gibi değilse emzirmeye devam et arkadaşım.. uyku sorunu genelde çocuğun yapısına göre değişiyor. tabi duruma bakıp gene değerlendirme yaparsın. birde tahlil sonuçlarını bir incele inşallah iyi çıkar sonuçlar. sağlık haberlerinizi bekliyoruz... sevgiler..

teşekkür ederim

arkadaşım içimi rahatlattın bende memeden kesmeyi düşünmüyorum kıyamıyorum.Bensiz yapamayacagını ve uyuyamıyacagını düşünüyorum.Cevap vermenle içimi rahatlattın.tekrar teşekkürler.diğer arkadaşlarada teşekkür eder iyi haftalar dilerim.

umarim sounuclar iyi cikar da icin rahat eder gecmis olsun dileklerimle

6. Re: KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR

Merhaba
    Arda ya çok geçmiş olsun. inşallah tahlil sonuçlarınız iyi çıkar.

7. Re: KAFAM KARIŞTI ARKADAŞLAR

Hilalcim bir yasından önce bebklere inek sütü önemiyor doktorlar, anemiye yol acıyor diye.. ameliyattan ne kadar sonra gittin doktora bilmiyorum ama ameliyatı yapan doktor deliğin düzelip düzelmediğini daha iyi anlar diye düşünüyorum. Benim nacizane tavsiyem senin ameliyatı yapan doktorla su an yasadığın sorunları konusman.. Baska doktorlar hep kafa karıstırıyorlar..

Cok cok gecmiş olsun.

merabalar hilalcim gercekten sasirdim ve sinirlendim bune ya bir yigin sorun cikarmis ama kendi doktorun herseyin iyi oldugunu soyluyor bazen benim besimada geliyor ve ne yapicagini sasiriyor insan bence kendi doktoruna git ve oteki doktorun soylediklerini onada soyle bakalim ne dicek.sevgiler

aklının karışmasında haklısın

merhaba
    benim oğlumda idrar yolu enfekskyonu vb..sonunda 13 aylıkken sünnet olmuştu..sünnet derisi darlığı varmış dedi en son gitiğmiz ürolog..o zamana kadar hep dr'la kontrol etti normal dedi kimse pipisinde bir problem var dememişti..sna tavsiyem ÜROLOG PROFÖSÖR'e götürmen net cevap alırsın!'
    anne sütü de ben de hala veriyorum ve çok kalkıyor bana da kes diyorlar kıyamıyorum..çünkü hala regl bile olamadım ama anlamadığım nokta hem kansız diyor hem de inek sütü ! çok zıt değil mi bu olay?? anne sütü 1 yaşına kadar verilir diye biliyorum inek sütü o aydan sonra... lütfen gelişmelerden haberdar et

Gecmis olsun Hilal.
    Dogru olan , operasyonu gerceklestiren kisi ile gorusmen olacak sanirim.
    Sanirim o zamandan bu yana enfeksiyon sorununuz olmamis.Belki doktor olmasi gerekeni yapmistir,belki sunnet yeterlidir veya deligin duzeltilmesi daha gec yapilmasi gereken bir operasyondur.Yani pek cok sey olabilir.En iyi doktorunuz anlatacaktir gercegi size.
    Bu aylarda kansizlik gorulmesi normal demir damlalari ile kisa surede cozersiniz,uzulme.
    Sut kesme konusuna ise kesinlikle katilmiyorum.Bebeklerin bence bir gelisim sureci var ve bu her bebege gore degisim gosterebiliyor.Ben onlarin beden takvimine uymayi dogru buluyorum.Sut Allah in bir mucizesi ve onlar icin var.Tabii ki emecekler.
    Bence kesme derim.Biraz daha sabir.
    Benim de doktorum kes artik dedi ama ben onu dinlemeyi hic dusunmuyorum.Istahini kapatmasin diye yemegini yedirdikten sonra emziriyorum.
    Gcede uyuduktan sonra tam sen yatmadan bir daha kaldirip emzirmeyi denesen.O zaman biraz olsun kesintisiz uyuyabilirsin.
    Kolay gelsin.
    Sevgilerimle