1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 47 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

uzun zamandır yoktum,çünkü....lütfen okurmusunuz

merhaba arkadaşlar, umarım beni unutmamışsınızdır.eşim işten ayrılınca evdeki lap topta gitmişti ve nette giremiyorum. eşim bu hafta geçicide olsa sırf ssk için ve kirayı ödeyebilmek için daha önce aldığı maaşın yarısına işe başladı ,üstelik işin şartları o kadar kötüki, ay deneme süresi,...az bir ücret artı prim .... anlatmayayımda iyice sinir olmayayım,bu senen çok kötü geldi bize, eşim işten çıkarıldı,annem geçen hafta merdivenlerden yuvarlandı, tranva geçirdi, gözlükten dolayı yüzü kesildi, kafası dikişli, ve annem 65 yaşında kadın ah demedi yaaa, üzülmeyeyim diye .hala evde yatıyor, ayakları mos mor ve dün akşamda kız kardeşimin kafasına cam karpuz avizler varya o düştü ve saat gece 3 e kadar hastanelerdeydik, gerçi onunözel sigortası var, iyi bir hastanedeydik, doktor 3 gün rapor verdi, ve en vahimi ise, evimizde doğalgaz yok, termisifon kullanıyorduk elektrikli,geçen gece birden hani düdüklü tencere feci feci öter ya aynı öyle birses ve su fışkırması kaynar su , gece yarısı saat 2 yi geçmişti o sesle uyandık , çok irkildim, ya patlasaydı ölürdük gerçekten...bebeğim bu arada iyi, çok sıkıntılı dönemdeyim inanın, herşey kötü gidince oturup oturup ağlıyorum herşeye ister istemez..
    eşimin morali yice düştü, hayat ve Allah bizi sınıyor diyorum ve sabrediyorum.zar zor ikili testimi yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür, o zaan biraz mutlu oldum, şu an 16 haftam doldu , ama kanım çok yok, sanki göbek deliğim hemen altına top sıkışmış gibi , kiloda almamışım hala 52 kğ yum. galiba stresten.. bu arada ikili test için gittiğimizde doktor içinden ne geçiyor diye sordu ben kız dedim, isimleri söyledik, doktorda bize bence erkek olacak düşündüğümüz erkek ismini söyledi, sonra kendi doktoruma kontrole gittik, arada birşeyler var ama şu an birşey söyleyemem dedi. neyse o kadar önemli değil, sağ salim kucağıma alayımda ,uzun zamandır yazmadığım için uzun oldu. sizlerden 3 ricam var, maltepe kartalde ssk geçen özel hastane ama fiyatları uygun, medipol çok pahalı geliyor artık,muayene ücretide öyle ve benimle ilgilenecek ilgi gösterecek bir doktor önermeniz birde eşim ile ilgili, eşim ziraat mühendisi , 35 e girdi.ingilizcesi orta seviyeden daha daha iyi, bilgisayar süper.. kurumsal bir ilaç firmasında ve kurumsal medikal firmada tecrubesi var. çevrenizde iyi yerlerde çalışan ilaç olur , gıda üzerine olur, yardım edebilecek birileri varmı , ben cv göndersem ilgilenirmisiniz, ama gerçekten imkanı olan olursa , çok zorda kalmasak bunları yazmazdım, ama utanılcak birşey değil, bayram üstü işten çıkaran firmalar, acımasız işverenler utanmalı..birde benim evde yapabileceğim iş varmı önerceğiniz,normalde ünv. mezunuyum , ytü , pedagoji formasyonum var, geçen senen öğrencilerim vardı ama, hani geçici eleman arıyanlar, verg,i iade konrtolcüsü gibi, ilgilenenlere şimdiden çok teşekkürler, umarım hayatınız düzelir ve bebeğime iyi bir hayat sunabilirim.herkesten cevap bekliyorum. sevgilerimle

Re: uzun zamandır yoktum,çünkü....lütfen okurmusunuz

Off gerçekten herşey üst üste gelmiş.

Geçen yıl bizde çok sıkıntılı günler geçirdik yeni bebeğimiz doğmuştu eşim işsiz kaldı çok iyi anlıyorum seni klasik olucak ama her şeyin başı sağlık hamilesin çok fazla sıkıntı yapma kendine her şey geçiyo inan

Bira an önce refaha çıkmanızı diliyorum

ne kadar umutsuz ve mutsuz olduğumu anlıyorsunudur, yemek yemek bile istemiyorum , geceleri uyuyamıyorum, evden dışaı çıkmıyorum. öyle zor evlendikki eşimle , hani hep umutluyduk,iyi olacaktı herşey... galiba zamannda aileler yada başkaları ah mı etti, bilmiyorum düşünmekte istemiyorum. o kadar zor kurduk ki bu yuvayı ...hani aramızda hiç sorunumuz yotu, mutluyduk, ama para olmayınca olmuyor işte... iyi dileklerin için sağol, umarım bende herşey düzeldi diye yazabilrim bigün..

eatar yazdı:
    ne kadar umutsuz ve mutsuz olduğumu anlıyorsunudur, yemek yemek bile istemiyorum , geceleri uyuyamıyorum, evden dışaı çıkmıyorum. öyle zor evlendikki eşimle , hani hep umutluyduk,iyi olacaktı herşey... galiba zamannda aileler yada başkaları ah mı etti, bilmiyorum düşünmekte istemiyorum. o kadar zor kurduk ki bu yuvayı ...hani aramızda hiç sorunumuz yotu, mutluyduk, ama para olmayınca olmuyor işte... iyi dileklerin için sağol, umarım bende herşey düzeldi diye yazabilrim bigün..
    Gün doğmadan neler doğar arkadaşım.

İnşallah

Bazen zor sınavlardan geceriz ve gececek inan
    hiç birşey kalıcı degil dua edecegim sana
    bu arada maltepede degilde kartalda umut hastanesi var
    kadın dogumcusunun iyi oldugunu söylüyorlar
    fiyatlarıda medipole göre daha uygun bir bak istersen
    herşey gönlünce olsun.

6. Re: uzun zamandır yoktum,çünkü....lütfen okurmusunuz

herseyin ust uste gelmesi cok kotu olmus cok gecmis olsun .

keske yapabilecegim bisey olsa.

saglik ve esenlik diliyorum

canım sana sorduğun sorularda yardımcı olamam ama senin için dua edeceğim,yılma,Allah kolaylık versin....

Eşinin ayrıntılı Cv'sini bana özel mesaj atar mısın ?

Geçmiş olsun...

sevgili Vilan Hn. özelimden mesaj atamıyorum yetkili değilmişim, ama benim mail adresimi verebilirim hani aklına birşey gelmesin diye, bana verebilirseniz mail adresi yada fax olabilir hemen gönderebilirim. benim mail adresim emelcakiratar@mynet. com.sağolun ilginiz için , umarım kısmetimiz çıka biryerlerden , sizlerden cevap bekliyorum