merhaba arkadaşlar, umarım beni unutmamışsınızdır.eşim işten ayrılınca evdeki lap topta gitmişti ve nette giremiyorum. eşim bu hafta geçicide olsa sırf ssk için ve kirayı ödeyebilmek için daha önce aldığı maaşın yarısına işe başladı ,üstelik işin şartları o kadar kötüki, ay deneme süresi,...az bir ücret artı prim .... anlatmayayımda iyice sinir olmayayım,bu senen çok kötü geldi bize, eşim işten çıkarıldı,annem geçen hafta merdivenlerden yuvarlandı, tranva geçirdi, gözlükten dolayı yüzü kesildi, kafası dikişli, ve annem 65 yaşında kadın ah demedi yaaa, üzülmeyeyim diye .hala evde yatıyor, ayakları mos mor ve dün akşamda kız kardeşimin kafasına cam karpuz avizler varya o düştü ve saat gece 3 e kadar hastanelerdeydik, gerçi onunözel sigortası var, iyi bir hastanedeydik, doktor 3 gün rapor verdi, ve en vahimi ise, evimizde doğalgaz yok, termisifon kullanıyorduk elektrikli,geçen gece birden hani düdüklü tencere feci feci öter ya aynı öyle birses ve su fışkırması kaynar su , gece yarısı saat 2 yi geçmişti o sesle uyandık , çok irkildim, ya patlasaydı ölürdük gerçekten...bebeğim bu arada iyi, çok sıkıntılı dönemdeyim inanın, herşey kötü gidince oturup oturup ağlıyorum herşeye ister istemez..
eşimin morali yice düştü, hayat ve Allah bizi sınıyor diyorum ve sabrediyorum.zar zor ikili testimi yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür, o zaan biraz mutlu oldum, şu an 16 haftam doldu , ama kanım çok yok, sanki göbek deliğim hemen altına top sıkışmış gibi , kiloda almamışım hala 52 kğ yum. galiba stresten.. bu arada ikili test için gittiğimizde doktor içinden ne geçiyor diye sordu ben kız dedim, isimleri söyledik, doktorda bize bence erkek olacak düşündüğümüz erkek ismini söyledi, sonra kendi doktoruma kontrole gittik, arada birşeyler var ama şu an birşey söyleyemem dedi. neyse o kadar önemli değil, sağ salim kucağıma alayımda ,uzun zamandır yazmadığım için uzun oldu. sizlerden 3 ricam var, maltepe kartalde ssk geçen özel hastane ama fiyatları uygun, medipol çok pahalı geliyor artık,muayene ücretide öyle ve benimle ilgilenecek ilgi gösterecek bir doktor önermeniz birde eşim ile ilgili, eşim ziraat mühendisi , 35 e girdi.ingilizcesi orta seviyeden daha daha iyi, bilgisayar süper.. kurumsal bir ilaç firmasında ve kurumsal medikal firmada tecrubesi var. çevrenizde iyi yerlerde çalışan ilaç olur , gıda üzerine olur, yardım edebilecek birileri varmı , ben cv göndersem ilgilenirmisiniz, ama gerçekten imkanı olan olursa , çok zorda kalmasak bunları yazmazdım, ama utanılcak birşey değil, bayram üstü işten çıkaran firmalar, acımasız işverenler utanmalı..birde benim evde yapabileceğim iş varmı önerceğiniz,normalde ünv. mezunuyum , ytü , pedagoji formasyonum var, geçen senen öğrencilerim vardı ama, hani geçici eleman arıyanlar, verg,i iade konrtolcüsü gibi, ilgilenenlere şimdiden çok teşekkürler, umarım hayatınız düzelir ve bebeğime iyi bir hayat sunabilirim.herkesten cevap bekliyorum. sevgilerimle