çocuğunuza karne hediyesi olarak ne alınacak ,daha doğrusu ne istiyor küçük beyler ve hanımlar???????????
çocuğunuza karne hediyesi olarak ne alınacak ,daha doğrusu ne istiyor küçük beyler ve hanımlar???????????
İlk karnemiz olacak. Hediye almak doğru mudur? Hiç emin olamadım. Yok mu eğitimci arkadaşlarımız?
Yılbaşı,doğumgünü hediyeleri çocukları çok sevindirir.Arada küçük beklenmedik süprizlerde yaparım ama Tuğcana henüz hiç karne hediyesi almadım.6 sınıfta,tüm dersleri 5 ,takdir alacak ama bu onun görevi.
Okulunda burs kazanınca hediye almıştım,geçen ay Bahçeşehirde düzenlenen 12 yaş gurubu satranç turnuvasında 3. oldu.Onun içinde hediye aldım ama derslerine çalışmak görevi ,o yüzden karne hediyesine karşıyım.
3. sınıfta arkadaşlarından duyup bize karne hediyesi ne alacağımız sormuştu,bu şekilde açıkladık,anladı ve bir daha beklemedi.
Şimdi karne hediyesi ne istersin diye soran büyüklerine açıklama bile yapıyor. Ama anneanne ve dede,halalar,dayısı,babaanne hep ufak tefek bişiler yapıyorlar bizden çekine çekine.
Yılbaşıydı bayramdı derken bu aralar Elif hediyeye boğuldu ve ben bu aralar başka bir hediye alınmasını istemiyorum.
Gerçi Elif henüz yuvada ama o da karne getiriyor.Karnesini getirdiği zaman onunla birgün sinema pastane vs.gibi başbaşa güzel bir gün geçirerek ödüllendirebilirim sadece.
bizim ki karne alıcak diye uçuyor, güneşliymiş karneleri, sanırım en büyük hediye o olsa gerek, her sabah "anne bugün vericek mi öğretmenim karneyi" diyor.
3,5 yaşında ve kreşe gidiyor, ders çalışmak henüz görevi olmadığından sanırım küçük bir hediye alabilirim
Karne hediyemiz kitap olacak.
Bence çok haklısın almamaya karar verdim ben . Hediye , ödül ne kadar çok hayatımızda. Ya ilk kez ödülü tuvalet eğitiminde kullandım yapıştı kaldı...
Aslında ilk karnemiz
(Kreştekileri saymazsak)
ama yine de karar veremiyorum...
Bizim Kaan'a okumayı sökerse bir hediye sözümüz vardı,
Çarşamba günü kutlayacaklarmış okulda bunu.
Bize de süprizi varmış
Öğretmenine sordum, bir organizasyon yok dedi,
kendi kendine bişiyler planlıyor sanırım ufaklık
Yinede ilk hediyesi özel, saklıyabileceği bişey olsun
istiyorum. Bu yüzden de ne olacağına karar veremedim henüz...
İnş. forumdan güzel fikirler çıkar
Oyuncak vs.olmayacak o kesin,
o konuda yeterince abarttığımızı düşünüyorum aslında.
Ne istemiyor ki Hediyesini kendisi seçecekmiş biz de bilmiyoruz inan