Profil düzenleme ayarlarıyla oynarken resim yüklemeye çalışıyordum, aaa bide baktım kabadayı bi adam belirdi sayfamda. Bir türlü silemiyorum. Yeni bir resim yüklemek için ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Profil düzenleme ayarlarıyla oynarken resim yüklemeye çalışıyordum, aaa bide baktım kabadayı bi adam belirdi sayfamda. Bir türlü silemiyorum. Yeni bir resim yüklemek için ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Resim Yüklemek için yapılması gerekenler:
1- Yüklemek istediğiniz resmi bir resim editöründe (Paint Shop, Photo Shop, Imager, Paint, Photo Editor v.b.) açın ve boyutlarını en çok genişliği: 120 piksel, yüksekliği: 140 piksel olacak şekilde ayarlayıp kaydedin. Ya da internette bulunan OnLine resim düzenleyicilerden birini kullanın. <a target="_self" href="#q11">açıklama için tıklayın</a>
2-Kullanıcı Bilgileri bölümüne girin ve Simge/Resim butonuna basın.
3- Dosya Seç satırında yer alan Browse butonuna tıklayın ve açılan pencereden, bilgisayarınıza önceden kaydettiğiniz resmi seçin.
4- Kaydet butonuna tıklayın
Eğer herhangi bir hata mesajı gelmezse resminiz yüklenmiş demektir.
Eğer resminizi göremiyorsanız,Gene Kullanıcı Bilgileri bölümüne gidip Profil Düzenle butonuna tıklayın; burada Simge/Resim satırının karşısında, Simgem/Resmim seçeneğinin seçili olmasını sağlayın (eğer değilse). Eğer bu seçenek listede yoksa, resminizi yükleyememişsiniz demektir.
kolay gelsin
browse butonu çıkmıyor. Bu bir! ikincisi ise profil düzenleme kısmında simgem/resmim butonunu nasıl sağlarız. Çünkü öyle bir buton çıkmıyor. teşekkürler
Yeni üye olduğunuz için, belli bir süre sitemizin bazı bölümlerini kullanamıyorsunuz. Zamanla bütün bölümlerimizi kullanabiliyor olacaksınız.
Sevgiler
bi de hanımlara yönelik bi sitede niye kabadayı adam resmi çıkar ki?
kabadayı bi adam sözün çok hoşgulsen72 yazdı: