.
.
Konu IREM_KIZ tarafından (09 Nisan 2014 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
İki saniyeliğine sen oldum ben ve işten ayrılıp çocuklarımın annesi olmaya karar verdim. İkinciyi de kreşe yollayınca kendime ufak bir iş kurabileceksem, hiç düşünmem..
mintiminti yazdı:
İki saniyeliğine sen oldum ben ve işten ayrılıp çocuklarımın annesi olmaya karar verdim. İkinciyi de kreşe yollayınca kendime ufak bir iş kurabileceksem, hiç düşünmem..
BENCEDE EĞER İŞ KURABİLME İHTİMALİN VARSA HİÇ DURMA İŞTEN AYRIL DERİM
.
Konu IREM_KIZ tarafından (09 Nisan 2014 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
Bence evde otur canım.Böylesi daha iyi geldi bana,biraz sıkılacaksın ama alışırsın zamanla.Ahu ile Meriçi izlersin Kuşum aydın derken akşam olur zaten Bana öyle yemeğine gelirsin filan...
Hem bende bitane daha yaparım geçerken sana bırakırım
Biz senle ortak iş yapacaktık unutma beni de ortak olarak
çalışmaya devam edersen,bakıcının maaşı ile senin maaşın arasında nekadar fark var o önemli..senin eline az bir miktar kalacak ve bu az miktar hiçbir işe yaramayacaksa çalışmana değmez..
senin yerinde olsam,maddi imkanlarım el veriyorsa çalışmam.
iki çocuğumlada,hatta 3
doya doya ilgilenirdim..
iş aramaya vakitlice başlarsın,gönlüne göre bir iş bulursun bence..
Maddi olarak çalışmanı gerektirecek bir durum yoksa düşünmene bile gerek yok.
Ben senin yerinde olsam çalışmazdım, bu yoğunluğu kaldırmaya değmez.Eşin ve çocuklarınla daha çok vakit geçirip, bir koşturmaca içinde boğulmazsın.
Sevgiler..
İşten ayrılmaya karar verdiğimde, kendi artı eksilerimi düzenlerken, istediğim tarafa iltimas geçtiğimi farketmiştim. Sende de onu sezdim.
Eğer maddi manevi soruna sebep olmayacaksa, aksine eşin ve çocuklarınla, hepsinden önemlisi de kendinle daha fazla ilgilenebileceksen (ki öyle görülüyor), bu molayı mutlaka al derim.
Ben pişman olmadım. İltimas geçtiğim artıları, hatta çok daha fazlasını elde ettim bu mola ile. Pişman olmayacağın konusunda sana garanti veririm.
Çalışmaya dönmeye karar verdiğinde de, kendi işini kurma hayalinin gerçek olmasını dilerim.
Senin yerinde oluyorum eve bebişlerime kendim bakıyorum
ben de isten ayrildim sen olunca.
sen calismadan da bi kac yil gecinebilecek gibiyseniz ayrilmak en mantiklisi gibi gorunuyor bana.
topla iste artilari, eksileri ve de maddiyati...cocuklsrin bi daha geri gelmeyen cocukluklarini falan... ne cikarsa artik.