çok sevdiğim bir arkadaşımın sevdiği vardı ama büyük bi sevgi ailesi çalışıyosun bize para getiriyosun diye vermiyolar kızı neymiş o sevemezmiş ya çok saçma hangi devirdeyiz demi ama... :-x
çok sevdiğim bir arkadaşımın sevdiği vardı ama büyük bi sevgi ailesi çalışıyosun bize para getiriyosun diye vermiyolar kızı neymiş o sevemezmiş ya çok saçma hangi devirdeyiz demi ama... :-x
Eve para getiriyosun sen aşık olamaz evlenemzsin diycek benim ailem allah korusun
Arakadaşın adına üzüldüm
YYYUUUUHHHHHH
Ama başka bi sebep olmadığına eminmisiniz aileler kızlarını vermek istemezler gibi geliyo bana bahane olmasın ama olamaz dimi ne bilim inanamadım
İşten ayrılıp eve yük olması konusuna katılıyorum
caresi bulunmayacak bişey değil bu ama sonuçta Arkadaşına yapılan şey çok kötü onun yerinde olmak istemezdim
Ben eve bişeyler alsam annem kullanmayalım ceyizine koyalım der delirtir beni Hiç mi bişeyler almıyorum tabiki alıyorum ama kimse beni Gelir kaynağı olarak görmüyo :-x
siz beni verin maasimi size gondereyim desin barii.nurlu yazdı:
iste bu durumlar icin hangi devirdeyiz denir. pes yani
işten ayrılsın,yük oluyosun evlen sen derler
verilebilecek en güzel cevap.canom yazdı:
işten ayrılsın,yük oluyosun evlen sen derler
daha neler :-x ne anne babalar var ya çocuklarını rant olarak görüyorlar :-x
iyi artık
demek ki kiz isten ayrilsa selpak sattiracaklarayyucegok yazdı:
daha neler :-x ne anne babalar var ya çocuklarını rant olarak görüyorlar :-x
YYYUUUUHHHHHH
Ama başka bi sebep olmadığına eminmisiniz aileler kızlarını vermek istemezler gibi geliyo bana bahane olmasın ama olamaz dimi ne bilim inanamadım
İşten ayrılıp eve yük olması konusuna katılıyorum
caresi bulunmayacak bişey değil bu ama sonuçta Arkadaşına yapılan şey çok kötü onun yerinde olmak istemezdim
Ben eve bişeyler alsam annem kullanmayalım ceyizine koyalım der delirtir beni Hiç mi bişeyler almıyorum tabiki alıyorum ama kimse beni Gelir kaynağı olarak görmüyo :-x