inegölde yazın balık bulmak zor.alabalık da pek faydalı değil.suni hepsi.geriye ton balığı kalıyor.ne zaman yedirmeye başladınız?yaşından sonra mı önce mi??????????*
inegölde yazın balık bulmak zor.alabalık da pek faydalı değil.suni hepsi.geriye ton balığı kalıyor.ne zaman yedirmeye başladınız?yaşından sonra mı önce mi??????????*
8-9 aylikti bizim yedigimiz baliklardan oda severek yiyordu hala seviyor bilhassa anne gibi deniz ürünlerine bayiliyor ton baligini ben bir salatada severim birde mayonezli sandövic de
moyonezli ton balikli sandovici nasil yapiyorsunuz
Ben iki yaşında yedirmeye başlamışdım.Ondan önce ağır gelebilir demişti doktorumuz.
Hiç yedirmedim yedirmemde ..konserve edilmiş herşey yasak...Taze balık bulamıyorsan pınarın dondurulmuş balıkları var...konserve ton balığında çocuklara ve hamilelere zararlı cıva var...
ben hep dogal balık yedırdıgım.yaz donemınde bulmak zor ama yınede ıstersen bulunabılıryor..
yazın yedırmedıgım oluyor ama kısın her hafta dıuzenlı yedırıyorum..
vede bu ton mon hıc yedırmedım..faydası var mı ki???????*ben ınanmıyorum pek??????????
bana gore hazır gıdalar sadece ögun gecırmek anlamında ıyı sıkıstıgında kurtarıcı,besleyıcı yanı oldugunu dusunmuyorum..
o yuzden hıc yedırmedım.
ben hiç yedirmedim yedirmemde.Hep tazesini verdim.yazın carrefourdan alıyorum.orda rahatlıkla buluyorum.Dogol olandan yanayım.konserve asla özellikle oglum için.