1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Merak ettim

Hybrid View

Merak ettim

Arkadaslar, cilt bakimiyla araniz nasil?Deneyipte cok memnun kaldiginiz urunler var mi?En cok kokusunu sevdiginiz parfum hangisi.
    Hadi cocuklarimizi biraz rahat birakalim da kendimize bakalim.

2. Re: Merak ettim

Merhaba Demet benim karışık bir cildim var T bölgesi yağlı diğer taraflar kuru hiçbir ürün kullanmıyordum önceleri sonra 7,8 ay önce Md Formulations diye bir firma cilt bakımı yapıyordu bende yaptırdım onun temizleyicisiyle nemlendiricisini aldım bir süre kullandım ve kullandığım süre içinde cildim çok güzelleşti.Tamamen pürüzsüz ve ışıltılı oldu. Fakat ben maalesef biraz düzensiZ bir insAN olduğum için ihmal ettim devam etmeyi.Şimdi evde duruyorlar acıyorum verdiğim paraya.

Re: Merak ettim

ben orfilame satıcısıyım ne satıcı ama sadece kendime ))
    ben yağlı ciltler için olan bakım ürünlerini kullanıyorum çoook ta memnunum düzenli olarak haftada iki gün piling yapıyorum asla makyajlı yatmıyorum ellerimide asla ihmal etmiyorum ))
    Belirli bir parfümüm yok çarpıldığım her kokuyu alıyorum ))

4. Re: Merak ettim

benim cilt alerjim var kozmetik ürünlerine . ne aldıysam alerji yaptı . en son la roche posay 'ın ürünlerini aldım . çok güzel tamamen doğal ve hiç alerji olmadım . bu ürün fransanın termal suları meşhur olay posay bölgesindeki sudan yapılıyormuş .zaten tonik spey şeklinde ve bu sudan . yüzüne sıkınca yüzün çok ferahlıyor . ayrıca ilk antiaging kremimi de yine aynı markadan aldım.maalesef onu düzenli kullanamadım . bir gece aralıklı sürmek gerekiyor . ben 3-4 gece aralıklı falan sürüyorum ancak
    parfüm de şu aralar ben marksandspencer fiorentina kullanıyorum ama bayıldığım giorgi armani sensi .fakat onu almak için kumbaramı boşaltmam,ceplerime bakmam falan lazım

Faydalı bilgileeeeeeeeeeeer ekledim

Selam Demet'çiğim. Ben haftada bir Cristian Dior'un peelingini yapıyorum yüzüme. Soyduğum salatalıkların kabuklarını yüzüme sürüyorum. Pikenz marka nemlendiriciden çok memnunum. Eskiden Arnoud marka temizleme sütü ve tonik kullanırdım ama artık sebamedin sabunuyla yüzümü yıkayıp, gülsuyuyla tonikliyorum. Sonra nemlendirici sürüyorum. Her banyodan sonra Avonun vücut losyonunu sürmeye çalışıyorum. Ayaklarıma da vazelin kullanıyor, sonra çorap giyiyorum, çok yumuşatıyor vazelin tavsiye ederim. Ay şimdi farkettim ben bu kadar şeyi yapabiliyormuşum yaaaaaa. Bravo bana di mi.

DoktorDoga.com sitesinden aldım:
    -Deri gözeneklerinin sıkıştırılması için

*Ezilmiş taze muşmula yaprağı, 20 dakikalık kompres olarak.

*Dilimlenmiş havuç, hıyar veya domates, 15-20 dakika süreyle problemli bölgeye yatırılır.

*Bal maskesi, 20-25 dakika süreyle uygulanır. Yüz ılık sütle yıkanır ve soğuk suyla güzelce durulanır.

*Atkuyruğu çayı, 10-15 dakikalık kompres olarak uygulanır.

*Ceviz yaprağı çayı, 10 dakikalık kompres olarak uygulanır.

faydalı olabilir diye düşündüm.

Bende cildin ve vücudun için Nıvea'nın ürünlerini kullanıyorum ve çok memnumun, parfüm olarakta belli bir takıntım yoktur o an hangisi hoşuma giderse onu alırım.........
    Mesela şuan Alix Evien'in İKİ diye bir parfümünü kullanıyorum.......
    Makyaj malzemelerinde Pastel ve Avon markadır, işte bu kadar.........
    Bana göre bayanlar her zaman bakımlı olmak zorundadırlar.............

vallahi ben hiiiiiç bişi yapmıyorum niveanın nemlendiricisini kullanıyorum onu çok severim birde asla belli bir kokum yoktur sürekli değiştiririm çok çabuk sıkılırım kokulardan ama fierri kokusunu çok sevmişimdir

,

Merhaba benimde karma bir cildim var ben nıvea ürünlerini kullanıyorum nıvea tonikle temizledikten sonra nıvea vısace dan pure energy canlandırıcı ve bakım kremini sürüyorum çok güzel yapıyor cildi ayrıca kayısı kokusuda harika yiyesim geliyor valla) deodorant olarakta nıvea kullanıyorum aynı nıvea soft kerem gibi kokuyor.

ben bu konuda istikrarsızım...Clinique ten başlayıp, Lancome ve enson Bioterhm de karar kıldım...Hassaa ciltler için olanı fekat nemlenmdiricim bitince daha ekonomik bir ürün olan Sebamed'in nemlendiricisini aldım...şu an Bioterhm'in temizleme sütü ve Sebamed nemlendirici kullanıyorum...Pek makyaj da yapmadığım için aklıma esince cildimi temizliyorum ve banyodan sonra da yüzüme nemlendirici sürüyorum...Vücut için Loreal'in yağı, Dove nemlendirici veya Bepanthol (bunları aklıma esince , her zman değil-üşengeçiz ya !) kullanıyorum...
    Parfüm -enson DKNY , eşim aldı ben de sevdim...Tarzım fresh-spor kokular....hep özenirim otantik,kadınsı,baharatlı kokulara ama sürünce kusacak gibi oluyorum ağır geliyo...
    sevgiler....

Merhaba; cilt bakımı için bende özel bişey yapmıyorum. sadece gün boyu cildim kuru oldugu için nemli tutacak bir krem kullanmaya calısyorum. Pek cok değişik marka aldım,bazıları ciltte kalıntı bırakıyor ve rahatsız ediyor. En son Lancome un gün boyu kullanım için olan kremini aldım. Cok güzel tavsiye ederim. Her akşam işten gelince yüzümü sabunla yıkıyorum,makyaj cıkarmak için bence en iyi yöntem bu. Sadece cildi fazla kurutmayan bir sabun kullanmak yeterli.
    Koku olarak bu aralar Gucci Rush2
    ama asıl favorim,ilk kez eşimin bana hediye olarak aldıgı ve cok begendiğim; Kenzo L'par...