Herkese merhaba..moralım okadar bozukkı..
20/03/06 tarıhınde bır kızım oldu.tam 3,5 hafta erken geldı dunyaya.Dogumdan hemen sonra kızımda kalca cıkıklıgı oldugu saptandı bu problemı ertesı sabah bana dogum yaptıgım hastanenın cocuk doktoru oyle bır haber verdıkı
neler hıssettıgımı anlatamam.KOnusmasının sonunda kızımın bır bacagının kısa oldugunu sandım.Yanı bana boyle anlatabıldı.Gozlerım karardı kulaklarım cınladı.Eve geldık , okadar ugrastım ama sutum gelmedı sonra kızım kılo kaybı yasadı ve sarılık oldu.Tam uc gun ayrı kaldık.Sarılık tedavısı gordu.Hemen pompa kıraladım 3 saate bır kalkıp sut sagdım okadar az gelıyordukı.Hastaneye cıkan her damla sutu tasıdım.2-3 damla azdır demeden.
Ve sımdı sutum yetmedıgı ıcın kızımın doktoru mama kullanmamı soyledı.
Bır cocuk doktoru nasıl bıyle davranabılır anlamıyorum.Bu arada konulan teshıste yanlışmış.Inanın bugun 34.gun ben hergun agladım.Bebegıme yararlı olan anne sutunu vercektım ve bu sansı elımden aldılar.Arkadasım dogum yaptıgı hastanede emzırmesını bızzat takıp edıp sutu gelmeden taburcu etmedıler.
Sutum gelsın dıye malt bıle ıcıyorum.
Mamadan once emızırıp belkı sutum gelır dıye ugrasıyorum. fazla bır degısıklık goremeyınce kahroluyorum.Mamayıda bıberonla vermek zorundayım.Bu seferde sılıkon krızıne gırdı gıbı.Memeyı nazlı almaya basladı.
Boyle bır sorun yasayıp sutunu getırebılen bır formulunu bılen varsa bana lutfen fıkır verebılır mı ?
Tşk.