Çalışan çocuk sahibi bir kadın olarak uyku açlığı çekiyorum.
Çocuk, ailem ve arkadaşlarım arasında denge kurmaya çalışırken strese maruz kalıyorum.
Ya siz??
Çocuk, ailem ve arkadaşlarım arasında denge kurmaya çalışırken strese maruz kalıyorum.
Ya siz??
Ben de bekar ve çalışan bir anne olarak uyku ve dinlenme ve kendime ait zaman açlığı yaşıyorum..
Aynen arkadaşım. Erkende yatsam sanırım gün içerisinde yorulmam nedeniyle uykuma doyamıyorum. Dinlenmemiş olarak uyanıyorum.
yo hiç çekmedim..aksine fazla uyuduğumda çok yorgun ve sinirli olurum...
ben sabah 7:00 akşam 11.00 olarak ayarlıyım
Evliyim, çalışmıyorum ama çok fazla uyku açlığı çekiyorum..
Benimkine uyku açlığımı denir yoksa açgözlülükmü bilemiycem ama...sabahları çok zor kalkıyorum ve her sabah ne olur uykunu almış bir vaziyette kalksam diye söylenirim.....
8 saatten az uyuduğum gün sersem gibi oluyorum.
valla aynen benimde 2 çocuğum var ve çalışıyorum biri ilkokula gidiyor.yeterince dinlenmiyorum ve uykumu alamıyorum.hafta sonu bile sabah 7 de ayaktayız oğluşum sayesinde
Akşam 21.00'da Birseni yatağına yatırırım ve yarım saat sürmeden uyur kızım çok şükür. Saat 22.00 gibi de ben yatar uyurum. Eşim biraz geç yatar. Sabah 07.00 da hepimiz ayakta oluruz. Gece de kızım fazla uyanmadığı için uykusuzluk sorunum yok. Ama ev iş çocuk derken çoook yoruluyorum
Bende aynı durumdayım 4 aylık bir oğlum var gecede en az 3 kere kalkıyorum. sabah 6.20 gibi de kalkıp işe gitmek zorundayım malum akşamlarıda zaten erken yatılamadığı için gündüzleri sersem gibiyim birde bu arada işim muhasebe bütün gün bilgisayar önünde artık siz düşünün gerisini.zeynep_nadide yazdı:
Ya siz??
Uyku ile sevmeyiz birbirimizi..
çalıştığım hald eçok geç yatıroyum.. 1 den aşağı yattığım çok ama çok nadirdir.. 2-3 leri bulur genellikle.. sabahta 6 dedimmi ayaktayım. hafta sonu bile böle.. biras fazla uyuyayım kendimi daha kötü hissederim..beyzada alıştı ona üzülüyorum. bebekliğinden beri çok geç yatıyor.. bu hafta babamız evde yok. iş gereği dışarıda.. ana- kız bütün gece oturuyoruz. allahtan beyza öğlendi sorun olmuyor onun içinde