Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

Cok korkuncum Ali ye ilk defa vurdum..

Offffffffff offf
    Omerin eli cok aar ve surekli aliye vuruo dahada kotu bi huyu var bazi ouyuncaklarla vuruyo yada siz uyurken yada uzanirken pat die elindeki kumandayi kafaniza indiriyor
    omer 2 yasinda nasil basa cikicasm bilemiyorum leindekini aliyorum yapma diorum kziyorum anliyo biliyorum ama gene yapiyor
    neyse konumuza gelelim
    bu gun cileden ciktim ve gene omer laiye vurdu alide abi 4 yasinda karsilik verio aglayan omer oluyo en son aliye yeter ali omere her vurdugunda bende sana vurucam dedim soylerken yapicami dusunmuodum biliyorum yapmicamiz sozleri vermek dogru diil ama salak anima geldi neyse
    omer gene buna bi patlatti alide bu sefer cok kotu sikistirdi omeri bende aliyi omerden ayirip alinin koluna patlattim bi tane oda bozuldu bide ustune hakettin dedim

artik kotu anneler kervanindayim
    neyse sonrak onustuk bidaha olmicak ozurdilerim
    hem size vurmayin diorum hem ben vuruyorum....vs konustuk

ama sunu anlamis durumdayim ki bi anne bile cileden cikip cocuguna vuruosa bir bakici kesin vurur bu biiiiiiiiiiiiiir

2ciside bu vurusma konusunda nasil bi ceza uygulaya bilirim artik lai kulaklarini kapamis durumda benim sozlerim bisi ifade etmiyoru
    oda cezalarida ise yarmaio yani ayni olaylar devam
    o gun yapicamiz onu eglendircek programlari degistiriyoruz yaramio en sevdigi oyuncaklari laiyorum elinden yok gende dinnemi dinnemio

bana bi kac tak tik istiyorum
    kanepede oturma cezasida uygulandi oyuna cevirio ne versem

2. Re: Cok korkuncum Ali ye ilk defa vurdum..

Üzülme annenin vurduğu yerde gül bitermiş. Ufak tefek olur böyle şeyler. Sevgiler

Re: Cok korkuncum Ali ye ilk defa vurdum..

ya yok ufak mufak ben cok karsiyim
    yani hele hele eskiden evlenmeden once pazarda falan cocugunu cekistiren anneleri gorunce mahvolurdun nasil uzulurdum cocuk o ya manyak kadin diyesim glelirdi
    birakin vurmayi hani yolda yururken turkiyede cok gorurusunuz kadin cocugunun kiyafetinden cekistirir yuru diyorum sana derya offfffffffffff icimden bisiler kopuyo o cocuk hem etraftan utanio hem korkunc bi durum yani off offf

yani ben hayatimda hic dayak yemedim annemdem
    cok iyi cezalar verirdi onlari unutmam ama hic vurmadi yada vurmaklada tehdit etmedi

hos cok dayak yiyen buyunce az babamdan daya yemedim der guler ama biulemiyorum yani etkisi kesin olur gul mul pek sanmiyorum yaaa cniam sikildi simdi

haklisin cnaim
    zaten bu konuda yani cezak onusunda cok fazla doktorun gorusunu okudum hala okuyorum
    ancak annelerin deneyipte bende ise yaradi dedgi taktikleri merak edyorum farkli seyler cikasbiliyo hatirlattigin icin saol simdi bide oraya yazicam

5. Re: Cok korkuncum Ali ye ilk defa vurdum..

Ah Ömür yaaa malesef sinirlerimize hakim olamıyoruz bazen. Bu aralar Beren de beni çileden çıkarıyo. Güzel güzel konuşmaktan anlamıyo velet. Sabah ayrı akşam ayrı sinirlendiriyo. Vurmamak için inan zor tutuyorum kendimi. Ama sabah çok kızdım, bağırdım ben de. Of ya napmak lazım bu durumda. Başka bi odaya gideyim desem arabada nereye gidiyim. Delirdim resmen sabah görmeliydin yani. Hele senin iki çocuk var, işin daha zor yani. Allah yardım etsin bize. Hadi dr.hanıma sor da biz de okuyalım.

bi yardimci bulsan kendine.
    2 çocukla bütün gün birlikte olmak kolay değil. çileden çıkmakta çok haklısın. hep diyoruz ya hayat kitaplarda yazılanlara hiç benzemiyor. çocukların yaş aralığı az olması hem iyi hemde zor. bu da zorluklarından biri. tahammül bir yerde bitiyor. bence bir yardımcı al yanına ve çocuklarla ilgilenmeyi birlikte sürdürün. seninde canın var, seninde sınırların var!!! bu sınırları aşmadan bir şekilde halletmen gerekiyor sorunu.

sevgiler

7. Re: Cok korkuncum Ali ye ilk defa vurdum..

Ömür sitede artık bir psikoloğumuz var. Copy yap, mutlaka cevap veriyor sağolsun Dr. Hanım. (Psikoloji bölümü).Şimdi biz sana şöyle yap böyle yap desek belki yanlış bi taktik vermiş oluruz, daha kötü bir sonuç doğurur arkadaşım. Ben de merakla beklicem Dr. hanımın cevabını

canim uzucu olsada bazen oyle bir duruma geliyor ki neyapacagini bilimiyorsun ve ani bir haraketle vuruyorsun
    sonrasi cook uzuluyorsun icin icini yiyor

Omerin sorunu benim kitaplardan okudugum kadariyla ve kendi oglmuda su an gorduklerimi anlatiyim

daha kendini anlatamiyo bu 2 yas sendromu diyeyim
    sana anlatmak istiyor ama anlatamiyor net olarak veya sen anlamiyorsun ve bu sefer hircin oluveriyor
    saldirgan bir cocuk oluyor

Ali ise artik bikmistir kardesinin ona vurmasindan sinirini almasindan
    ama eminim bu bir iki ay icinde duzelmeye baslar

bence senin daha cok konusarak ilgilenmen gerekiyo
    cunku kendini ifade edemedigi icin hircinlasiyor

bizim de ayni sorun basimizda dun Kresden aldim eve getirirken saldirdi bana saclarimi cok kotu yoldu birde gozumu kanlandi cok kotu cizdi

eve gelinci babasina ayuncagi vurdu kasi patladi
    offfffffffff uzmanla gorustum
    usteki yazdigim seyleri soyledi
    yani eminim gecek ama bi sakatlanma olmadan atlatabilirsek
    bu gunleri

omer masallhi var 2 yasinda olduguna bakma (2yasini bitirmesine 1ay var) ama bul bul gibi sakiyor yani konusma sorunu yok herseyi soyluyor zaten onun vurmasi zevkten cnai falan sikilio heralde
    durup duruken yapio bu isi belki ilgi cekmek olalbilri yada meraktan vuruo ne biliyim ne dusunuo cozemedim ki veledi ben bole cocuk gormedim valla ali cok skaindi usluydu ikinciler basa bela heralde

omerin atma huyuda coktur asla leine bardak veremem basini beklerim icsin die yoksa direk mermere gidip firlatio elinde ne varsa arkasindan bakmak hosuyna gidio heralde kirilmasina vs...
    gecici bu donem b iliyorum ama hele bi buyusun gostercem ben ona

oo ozaman omer bulbul olduguna gore konusma sorunu yok hmmmm??? canim ozaman dedigin gibi ilgi cekmek istiyor
    veya bunu bir oyun gibi goruyor

birde genelde erkek cocuklari daha hircin oluyor diyorlar
    yani genel anlamda
    tabi sen deneyimlisin ama Ali Omer'den daha uslu muydu
    yoksa onun yaptiklarini unutmus olabilirmisin
    ve hircinligi sade evdemi baska sinda da yapiyormu

bizimki bizim evde yaramazlik fazla yapmaz sade beni dover
    ama mesala annemlere gidince duvar kagitini bi taraftan o yirtiyo babam da pesinden elinde firca ve tutkal dolaniyormus yapistirmak icin
    bizim evin kagitlarini daha hic ellemdi
    annemlerde herzaman ayni seyi yapiyor ...

Komsumuz var 1 tane kizi var onlara gittim yapmadigini birakmadi kizin tv sini kucakladi firlatcakmis daha neler yapti
    kizin annesi bana dedi ki allah sabir versin,durmuna cok uzuldum sen istersen doktorla randevu yap pedagoga gonderesin.

Bir gun baska bir komsum cagirdi onun da 1 cocugu var orda bir guzel oynuyor anlatamam
    hic yaramzlik yok
    durmadan anne ellerim bah oldu temizlermisin
    bunu yiyebilirmiyim
    kadin hayran kaldi

kadina obur komsum anlatmis benim oglani demis ki yazik ona cok uzuluyorum,komsum da bi anlam vermiyo

iste ruh hali devamli degisiyor cocuklarin