Offffffffff offf
Omerin eli cok aar ve surekli aliye vuruo dahada kotu bi huyu var bazi ouyuncaklarla vuruyo yada siz uyurken yada uzanirken pat die elindeki kumandayi kafaniza indiriyor
omer 2 yasinda nasil basa cikicasm bilemiyorum leindekini aliyorum yapma diorum kziyorum anliyo biliyorum ama gene yapiyor
neyse konumuza gelelim
bu gun cileden ciktim ve gene omer laiye vurdu alide abi 4 yasinda karsilik verio aglayan omer oluyo en son aliye yeter ali omere her vurdugunda bende sana vurucam dedim soylerken yapicami dusunmuodum biliyorum yapmicamiz sozleri vermek dogru diil ama salak anima geldi neyse
omer gene buna bi patlatti alide bu sefer cok kotu sikistirdi omeri bende aliyi omerden ayirip alinin koluna patlattim bi tane oda bozuldu bide ustune hakettin dedim
artik kotu anneler kervanindayim
neyse sonrak onustuk bidaha olmicak ozurdilerim
hem size vurmayin diorum hem ben vuruyorum....vs konustuk
ama sunu anlamis durumdayim ki bi anne bile cileden cikip cocuguna vuruosa bir bakici kesin vurur bu biiiiiiiiiiiiiir
2ciside bu vurusma konusunda nasil bi ceza uygulaya bilirim artik lai kulaklarini kapamis durumda benim sozlerim bisi ifade etmiyoru
oda cezalarida ise yarmaio yani ayni olaylar devam
o gun yapicamiz onu eglendircek programlari degistiriyoruz yaramio en sevdigi oyuncaklari laiyorum elinden yok gende dinnemi dinnemio
bana bi kac tak tik istiyorum
kanepede oturma cezasida uygulandi oyuna cevirio ne versem