1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

Yardımcı olurmusunuz???

Günaydın herkese içimdeki çözemediğim .... sizlere sormak istiyorum eğer tatile gidersek berk'i babanesine bırakmayı düşünüyoruz ama ben içten içten üzülüyorum sanki mutlu olamıycakmışım gibi götürsem berk mutlu olmuyor düzeni bozuluyor huysuzluk yapıyor suyu sevmiyor deniz havuz hiç birine girmiyor akşamları odada uyuyor ben onu bekliyorum babamız balık tutmaya gidiyor bunlar geçen yıl oldu tabii bu yılda fark olmaz diye düşünüyorum aranızda tatile giderken çocuğunu anane babane ye bırakan oldumu nasıl yardım edin bana fikirlerinize ihtiyacım var tşkler.

2. Re: Yardımcı olurmusunuz???

ayfercim gecen sene Berk daha kücüktü bu sene ayni olmayabilir ama yatinca yine basini bekleyeceksin tabimi....
    babaanneyidide alin yaniniza desem en azindan aksamlari beyinle gezme ye vakit bulursun...
    amam yok babaanne beni aratmaz diyorsan birak derim senin de tatile ihtiyacin var...
    tatilden dönünce daha bir enerjili olacaksin ve cocugunu özlemekde güzel olabilir....
    bir hafta olabilir.
    iyi tatiller sana

Re: Yardımcı olurmusunuz???

Ayfer bence oğlunu yanında götür. Hem o da güzel bir tatil yapar ve ailecek birlikte olursunuz. Geçen yıl 3 yaşında idi değil mi? ama bu yıl 4 ve çok şey değişti ve belki bu yıl geçen yıla oranla daha iyi geçer, üstelik babası balık tutmaya gidiyorsa götürsün oğlunu da yanında , ya da akşam üzeri uyuyorsa, yat sen de onunla beraber uyu bence bundan güzel tatil olur mu sarıl oğluna koklaya koklaya UYU

Ama karı-koca biraz yanlız kalalım kafa dinleyelim derseniz, bırakın babaanneye ve verdiğin karardan da şüphe etmeki bu tatil seni dinlendirsin. Kısaca arkadaşım; babaanneye bırak ya da yanında götür ama hangisi olursa olsun aklın ne burada ne de orada kalmasın

İyi tatiller

Merhaba Ayfer,

Ben 8 aylıktan başlıyarak her sene kızımla tatile çıkıyorum.Her yaşın ayrı bir zorluğu ve güzelliği var.Bence Berk'ın de sizinle beraber tatil yapmaya ihtiyacı vardır.
    Suya girmek istemiyor ise en azından beraber kumda oynarsınız.4yaşındaki bir çocuğun çok problem çıkartacağını düşünmüyorum.
    1 hafta acaba ne yapıyor diye düşünmektense , birlikte olmak (sorun çıksada ) daha iyidir diye düşünüyorum.

Ama yinede karar senin tabii ki

Sevgiler
    Fulya

Merhaba Ayfer,
    Bence de Berk'i tatile gotur. Benimde 2 yasında oglum var. Geçen yıl tatilde Arda da hic denize girmek istememisti ancak bu yıl (ilk baslarda korksada) girdi ve sonrasında cok sevdi. Berk'te bu yıl belki denize alısır, alısmasa bile kumda oynar. Cocuklarında değişiklige ihtiyacı var. Ayrıca seninde aklın onda kalır diye dusunuyorum.
    Ben senin yerinde olsaydım gotururdum.
    Sevgiler,
    Ebru

6. Re: Yardımcı olurmusunuz???

Merhaba Ayfer,
    Eğer gerçekten kafamı dinlemeye ve eşimle yalnız kalmaya ihtiyacım var diyorsan o zaman Berk'i yanında götürme, babaannesine bırak.Ama bence onunda değişikliğe ihtiyacı var.belki onun içinde iyi olabilir tatil. Ben ÖmerErdem'i bu yıl götürdüm ve bizden çok o keyif aldı bizim yaptığımız tek şey onun peşinden dolaşmaktı. Ama onun mutlu olduğunu görmek bizi çok sevindirdi. Size iyi tatiller

eğer babaanne ile sorunsuz kalacağına inanıyorsan, berk'siz gitmen senin için iyi olacak. çocukla tatil kesinlikle olmuyor, dinlenemiyorsun.
    diğer taraftan tabii onunla birlikte eğlenceli vakit geçirmekte var. bu yaz onu hiçbir yere götürmediyseniz özellikle deniz güneşli bir ortama. o zaman götür. onun buna çok ihtiyacı var. gelişimi için de bu çok önemli.

karar senin, iyi tatiller.

sevgiler,

asuman

Berk'li yada Berk'siz tatil?

[size=medium]Merhaba.[/size]
    [size=x-small] Ayfer hanım, aslında zor bir karar. Tereddütte kalmakta haklısınız. Ama asıl kararı yine siz vereceksiniz tabi. Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi artık 1 yaş daha büyüdü ve bazı şeylere tepkisi farklı olacaktır ve değişmeside gerekiyor. Onu alıştırmaya çalışmanın zor olduğunu da biliyorum. Bu sene biz eşim hamile olduğu için tatile çıkmadık. Annesi oğlanı teyzeleriyle Marmaris'e gönderecektik ama o istemedi bende gitmediğine sevindim. Ondan ayrı kalmayı pek istemedim. Benim oğlanda sudan biraz korkuyor. Geçen sene biraz alışmıştı. Bu sende de 1-2 kez havuza gittik birde ben iş için İskenderun'a gitmiştim onlarıda götürdüm orada da Otelde havuza girdi. Önceleri biraz nazlandı ama sonra benim ısrarım ve birazda diğer çocuklara özenip girmeye başladı. Enson 2 hafta önce abimlerin yazlığında Havuza atlayıp çıkmaktan gözleri ve burnu kızardı.
    Biraz uzttım ama sonuç olarak siz onsuz tatile gidince aklınız onda kalmayacaksa ve huzurlu olacağım diyorsanız onla gidin. Bence kalmayacaktır, siz kafanız rahat bir tatil yapamıyacaksınız ve onsuz kalacaksınız. Ben bir baba olmama rağmen cocuğum olmadan tatil yapmayı düşünmem, siz bir annesiniz hiç rahat edemezsiniz diye düşünüyorum.
    Kafanızı dahamı karıştırdım bilmiyorum ama? Kolay gelsin iyi tatiller.
    [/size]
    [size=medium]Saygılarımla.[/size]

Bence oğlunuda götür.Onunla beraber zaman geçirmek senin için en büyük tatil olucaktır.Hem belki bu sene çok daha iyi vakit geçireceksiniz.

SEVGİLİ AYFER
    İKİLİMDE KALMAK ÇOK ZOR BİR DURUM EN DOĞRU KARARI SEN VERECEKSİN AMA BERK'SİZ GEÇEN HER AN SENİN AKLININ EVİNDE OLMASI DEMEK BU DA TATİLİNİN TADINI KAÇIRACAK. HAVUZA GİREN DİĞER ÇOCUKLARI GÖRDÜĞÜNDE KEŞKE BERK'TE OLSA DİYECEKSİN. BU SENE ARDA 3,5 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN İZMİR'DE DENİZİN KEYFİNİ FAZLASIYLA ÇIKARDI VE GÜNEŞTEN TE BOL BOL FAYDALANDI. BENCE BERK'İ BIRAKMA ONUNDA EVİN DIŞINDA TATİL GEÇİRMEK HAKKI DERİM. AMA DEDİĞİM GİBİ EN DOĞRU KARARI SEN VERECEKSİN.
    SEVGİYLE KAL.