formu inceledim ve genelde bi mutsuzluk var ve sebebini bulamadım neden insanlar bu kadar mutsuz yoksa herşeyi kafamız da büyütüyormuyuz. sizce
formu inceledim ve genelde bi mutsuzluk var ve sebebini bulamadım neden insanlar bu kadar mutsuz yoksa herşeyi kafamız da büyütüyormuyuz. sizce
Ben son günlerde mutluyum..Allah bozmasın mutluluğumu
Bugün babamın son bir testi var onuda atlatırsak dahada mutlu olucaz bal ailesi olarak..
Mutsuzluklara gelince herşey kişide bitiyo.En umutsuz anda bile gülümsemeyi bilmeli insan diye düşünüyorum..
Hayatla dalga geçiyorum artık
mutlulukların daim olsun arkadaşım inşallah dilediğin gibi olur
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!!demis.. (La Rochefoucauld)
çevre etkenini unutmuşhasret61 yazdı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!!demis.. (La Rochefoucauld)
çocukluğumuza inmek lasım.. yetiştirilmemizden..
Gerçekten doğru bir yaklaşım da bulunmuşsun arkideş
İnsanın mutlu olması sadece kendine bağlı değil bence. Çevresi de çok önemli. Örnek BEN. Kendi evimde çocuklarımla ve eşimle çok mutlu ve huzurlu bir hayatımız var. Fakat dışardan gelen etkiler ister istemez huzurumu kaçırıyor. Ne kadar aileme yansıtmayayım desem de olmuyor. En azından yüz ifadem farklı oluyor. Aldırmayayım desem o da olmuyor. Hadi gel aldırma bir tarafta kızkardeşim bir tarafta ölüm-kalım savaşı veren yeğenim.
hele ben şuan hiç mutluluk düşünemiyorum çünkü
donuyorummmmmmmmmmmm
allah baska mutsuzluk vermesinEMEL-MISRA yazdı:
hele ben şuan hiç mutluluk düşünemiyorum çünkü
donuyorummmmmmmmmmmm