Biliyorsunuzdur ben halen daha Almanca kursuna devam ediyorum, 6 aylik bir kurs ve 4. ayi bu ayin 20 sinde bitiriyoruz.. Allah nasip ederse aralik ayinin 15 inde biticek ben cok memnunum kursumdan, cok seyler katti bana, birsuru sey ogrendim, ogrendiklerimin de uzerine katarak simdi daha iyi almanca konusabiliyorum sinavda oluyoruz cok zevkli geciyor yani..
Tuanam da iyi, ellerinizden öper.. Simdi uyuyor.. Cok tatli oldu, her gecen gun kelime dagrcigi gelisiyor, masallah cok guzel konusmaya basladi, hem turkce hemde almanca ögrenyor..
Bu arada ana okuluna yazdirdik tuana yi, önümüzdeki yil agustosta baslicak.. Ama bir gorseniz simdiden evin icinde takiyor cantasini sirtina, "anne ben okula gidiyorum" diyor cok seker ya, bizi cok gulduruyor.. bende hergun kursa gidiyorum ya bana " anne sen simdi almanca kursuna git, aksamda bana cikolata getir, tamam mi? " diyor..bunun yaninda birsuru birseyler daha.. onu anlatsam bitiremem..
Tuana yi, bir ara wc ye alistiriyordum, ama kursa baslayinca kalmisti, gecenlerde hem kurs birkac gun tatildi, bende 2 gun gitmemistim, firsat bu firsat dedim ve gunduz bezden kurtulduk, gunduzleri bez takmiyorum gidiyor tuvalete yapiyor, ama gece nasil kesicem bilmiyorum, uyandirmaya da kiyamiyorum.. Onu da zamana biraktim, gerci tuana geceleri de bezlenmek istemiyor ama biraz daha zaman gecsin..
Siz cocuklariniza gece bezi nasil biraktidiniz arkadaslar?
Bende haberler simdilik bunlar, fazla forumlara katilimci olamiyorum ama, yazdiklarinizi takip ediyorum, cok guzel konular oluyor..
Belki merak edenler vardir diye yaziyim, ablamda kendi evinin esyalarini anneannemin evine tasidi ve kendiside kayinvalidesinin yanina tasindi, ev bulana kadar orda kalmaya dusunuyor, biliyorsunuz bir sapik olayimiz vardi, onun yuzunden yani..
Simdi isyeri de kapanmis, issiz kaldi, iyice bunalima girdi.. Hersey üstüste gelmis..
CANIM ABLAM BENIM SEN HIC MERAK ETME ALLAH SU HAYIRLI AYDA SANA GUZEL BIR YOL GOSTERICEKTIR SENI COK SEVIYORUMMM
Bu arada herkese hayirli ramazanlar diliyorum.. Burda cok zor geciyor ramazan ya..
kendinize ve cocuklariniza iyi bakin..